Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker parttime

Start People - Struik

Standplaats
Nijkerk
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0043920

Ben jij opzoek naar een baan als productiemedewerker of operator? Wil jij werken tegen een uurloon van €14,04 + 26%? Met de ploegentoeslag is dit samen een uurloon van €17,69! Bij Struik ga jij fulltime of parttime in de vier ploegen aan de slag om de lekkerste soepen en hotdogs te maken. Je geeft zelf aan wanneer je kan werken. Lekker veel vrijheid dus!

Als productiemedewerker bij Struik B.V. ben jij samen verantwoordelijk met andere operators en productiemedewerkers voor het gehele productieproces. Jij en je team houden jullie bezig met het voorbereiden van het productieproces. Er zijn twee lijnen waar je gaat werken. De ene lijn maakt soepen en de andere maakt hotdogs. Jullie zorgen ervoor dat alle ingrediënten aan het begin van de productielijn klaar staan. Verder houd je de lijn in de gaten signaleert storingen.

Als ideale kandidaat;

  • Ben jij minimaal drie dagen beschikbaar in de vier ploegen;
  • Heb jij MBO werk- en denkniveau;
  • Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als productiemedewerker of operator, ervaring in de food-sector is een pré;
  • Kan jij nauwkeurig werken.

Sommige werkplekken zijn fysiek wat zwaarder. Jij hebt daarom geen problemen om objecten met een tilhulp te tillen van 10kg. Er wordt gewerkt in een vier ploegen rooster. De ploegentijden zijn van 06:00 uur tot 14:00 uur, van 14:00 uur tot 22:00 uur en van 22:00 uur tot 06:00 uur.

De locatie Struik Foods B.V. zit in Voorthuizen en net op de grens van Nijkerk. Het bedrijf voelt als één grote familie. Wanneer je mee draait in de vier ploegen werk je altijd met het zelfde team, wel zo gezellig! De locatie in Voorthuizen is goed bereikbaar vanuit Nijkerk, Amersfoort, Harderwijk, Putten, Wageningen, Almere, Apeldoorn en Barneveld. Het ligt gunstig gelegen langs de A1.
Struik kent een goede reiskostenvergoeding.

Er wordt gewerkt in een vier ploegen rooster. De ploegentijden zijn van 06:00 uur tot 14:00 uur, van 14:00 uur tot 22:00 uur en van 22:00 uur tot 06:00 uur.
Vier ploegen houdt in dat je één week 32 uur werkt en de andere week 40 uur. Gemiddeld is dit dus een fulltime werkweek van 36 uur. Met lekker veel vrije tijd!

  • Als productiemedewerker bij Struik verdien jij een uurloon van €14,04. Met een toeslag van 26%! Samen komt dit neer op €17,69 per uur! Het gaat om vast werk voor een langere periode met een parttime werkweek. Ons doel is natuurlijk een vast contract bij Struik;
  • Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om door te groeien van productiemedewerker naar operator, procesoperator, assistent voorman of andere functies.
  • Bij indiensttreding ontvang je een gratis account op Good Habitz, hier kan je meer dan 110 gratis trainingen online volgen. Waaronder de training 'Veilig aan het werk' en 'EHBO op het werk' . Deze kan je goed inzetten in je nieuwe baan bij Struik;
  • Kans op overname door Struik en uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Soep in de pauzes!;
  • Goede kilometervergoeding.

Struik hecht veel waarde aan iedere medewerker. Iedere medewerker maakt deel uit van 'de Struik Familie' dat betekent dat je net als 'vaste medewerkers' meedoet aan allerlei attenties en extra's zoals kerstgeschenken, borrels, uitjes, eindejaargeschenken etc. etc.

Ben je enthousiast of heb je nog vragen?
Neem contact op met Marleen van Doorn via mvandoorn@startpeople.nl of 0651064924