Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker parttime

Start People Inhouse Services - Lupack Raalte

Standplaats
Raalte
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0069096

Bij Lupack in Raalte zijn we op zoek naar kandidaten die flexibel beschikbaar zijn om bij te dragen aan de productie van lekkere rook- en knakworsten. Parttime aan de slag wanneer het jou het beste uitkomt en ook nog een lekker salaris mee naar huis? Lees dan gauw verder!
Samen met je ploeg ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van het productieproces. In dit proces ga je aan de slag met:

 • Het controleren van de kwaliteit van de vleesproducten;
 • Het verpakken van de producten;
 • Het stickeren van dozen;
 • Het schoonmaken van de productielijnen en machines.

Van een parttime productiemedewerker vragen wij:

 • Je bent per direct beschikbaar om minimaal twee dagen in de week te werken in de ochtend- of middagdienst (06:00/14:00 – 14:00/22:00).
 • Je bent daarbij in ieder geval beschikbaar op de maandag en/of de vrijdag.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Zwanenberg beschikt over vijf productielocaties in Nederland. Onze productiemedewerkers, ploegleiders en planners zijn hier verantwoordelijk voor een efficiënt werkproces en zorgen ervoor dat de voortgang van het productieproces wordt bewaakt
Lupack maakt onderdeel uit van Zwanenberg en staat vooral bekend om de productie van rook- en knakworsten. Daarnaast worden er regelmatig hamburgers gemaakt. Als productiemedewerker bij Lupack in Raalte zorg jij ervoor dat deze producten bij de consument komen. Het product wordt bij Lupack zelf gemaakt en verpakt. Lupack is een kleinschalige locatie met een gemoedelijke en informele sfeer waar iedereen elkaar kent.

Lupack Raalte is goed bereikbaar via Zwolle, Deventer en Almelo. Er zit ook een busstation voor de locatie.

Kopieer de onderstaande link in je browser om een indruk te krijgen van onze cultuur.
https://player.vimeo.com/video/505587707

Bij Lupack heerst een prettige werksfeer met leuke collega's. Je kan zelf je beschikbaarheid in onze online planning zetten. We plannen je dan in op de dagen dat jij beschikbaar bent. Het kan voorkomen dat jij op de reserve staat. Wat dat inhoudt leggen we graag uit in een kennismakingsgesprek.
Daarnaast bieden wij nog:

 • Een startsalaris van € 12,33 bruto per uur;
 • Ploegentoeslag van 31,5% voor de uren tussen 18:00-06:00. Je salaris loopt dan op tot €16,21 bruto per uur!;
 • Reiskostenvergoeding van €0,12 per kilometer (vanaf 10 kilometer enkele reis met een maximum van € 8,40 per dag);
 • Een parttime functie voor langere tijd in Raalte (Fase A onbepaalde tijd).
 • Een mooie aanvulling op je CV. Je werkt immers bij een groot internationaal bedrijf.
 • Gratis opleidingsmogelijkheden via Start People;
 • Fulltime mogelijkheden bij fulltime beschikbaarheid en goed functioneren.
  Enthousiast en vandaag al klaar om te beginnen? Neem contact op met 0572-366031 of stuur een mail naar lupack@startpeople.nl. Annet of Esther neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking en rondleiding.