Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker per direct

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0028981

Voor onze opdrachtgever in Enschede zijn wij per direct op zoek naar een fulltime productiemedewerker. Ben jij proactief en een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als productiemedewerker is dit namelijk van groot belang. In deze functie kun jij deze week al starten. In deze functie draag je bij aan het goed laten verlopen van het productieproces. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor de aanvoer van materialen in de machines. Vanwege jouw werkervaring in de productie heb jij de werkzaamheden snel onder de knie en weet jij met je leergierige houding het productieproces te versnellen.

Is jou interesse gewekt en wil je graag deze week al aan het werk zijn? Neem dan contact met ons op via enschede@startpeople.nl of 053-4814600 en mag je direct vragen naar Sabine of Martina.

  • Enige werkervaring als productiemedewerker;
  • Je maakt nieuwe werkzaamheden snel eigen en vindt het leuk om on-the-job te leren;
  • Per direct beschikbaar.

Daarnaast kan jij goed in teamverband werken maar is zelfstandig taken uitvoeren ook geen probleem. Doordat jij het werk ziet liggen, blijft de productie altijd op schema.

Als productiemedewerker kom jij te werken binnen een internationaal productiebedrijf van "compounds". Het bedrijf is verdeeld over 2 werklocaties aan de rand van het centrum van Enschede en goed te bereiken. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer.

  • Een startsalaris van € 10,34 bruto per uur op basis van 37,5 uur exclusief ploegentoeslag;
  • Een ploegentoeslag van 15% op de ochtend en middagdiensten en 30% op de nachtdiensten.
  • De mogelijkheid om ochtend, middag en nachtdiensten te werken.

Kortom, je krijgt een leuke kans bij een prachtig bedrijf. Wil je snel solliciteren? Druk dan op de button of maak je interesse kenbaar via e-mail, telefoon of een WhatsApp-berichtje naar 06-24920758. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!