Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker ploegendienst

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0035923

Altijd al willen werken bij MGG Netherlands, een bedrijf dat onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie? Lees dan verder!

Voor MGG Netherlands in Tegelen (in de buurt van Venlo) zijn we op zoek naar kandidaten die graag fulltime als productiemedewerker bij de Vormlijnen aan de slag willen.
Op de Vormlijnen werk je aan de Vormmachine (HWS) waar de zandkernen die vanuit de Kernmakerij komen, ingezet worden Dit gebeurd aan een lopende band. De zandkernen worden zowel handmatig als met behulp van een kraan ingezet. Het is van groot belang dat je voorzichtig en nauwkeurig te werk gaat omdat de zandvormen waar de kernen ingezet worden kunnen beschadigen. Ook werk je aan de kniptafel. Hier worden de gietstukken los geknipt en worden de gietsystemen weg geknipt door middel van grote knipscharen. Aan de kniptafel is het belangrijk dat je volgens de instructies werkt en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt.

Om op de Vormlijnen aan de slag te gaan is het belangrijk dat je zeer secuur en nauwkeurig te werk gaat. Ook heb je technisch inzicht en ben je niet bang om vuile handen te krijgen. Je bent bereid om in 3-ploegendienst te werken en ben je flexibel uitwisselbaar met andere afdelingen wanneer dit gevraagd wordt. Ook vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent maar daarnaast ook zelfstandig te werk kunt gaan.

MGG is leider in het vormgeven van vloeibaar aluminium tot complexe gietstukken die mechanisch worden bewerkt en samengesteld tot hoogwaardige producten, die overal ter wereld hun bestemming vinden. Elke dag wordt er hard gewerkt om de nieuwste, kwalitatief hoogwaardige producten te produceren van metaal. Dit doet MGG Netherlands al 75 jaar en mag zich daarom ook wel een specialist noemen in aluminium zandgieten.

Wat kan jij van ons verwachten? Allereerst ga je aan de slag voor één van de beste werkgevers van Nederland, Start People ! Bij ons staat persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel en vinden wij het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit.

Bij onze opdrachtgever kun je verder verwachten.

  • Dat je op je eerste werkdag niet in het diepe gegooid wordt. Je ontvangt op je eerste werkdag een warm ontvangst, een presentatie, een uitgebreide rondleiding en instructie
  • Een fulltime baan voor 37,5 uur per week
  • Startsalaris ong. €2406 br. per maand incl. ploegentoeslag (vanaf 23 jaar e.o.)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een baan voor langere tijd (bij gebleken geschiktheid met kans op vaste baan)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie
  • Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig