Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker ploegendienst

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0043165

Wij zijn doorlopend op zoek naar productiemedewerkers voor Scheuten Glas in Venlo. Je dagelijks werkzaamheden bestaan uit het snijden en bewerken van glas. Dit doe je op verschillende bewerkingsmachines welke worden aangestuurd door een computer. Jij wordt begeleid door een ervaren collega. Hij legt jou de kneepjes van het vak haarfijn uit. Uiteindelijk kun je alle machines bedienen en ben jij een allround medewerker!

Je opleiding en werkervaring is voor ons minder belangrijk zolang je maar uit het juiste hout, of zoals wij zeggen, uit het juiste glas gesneden bent!

Ben je gemotiveerd, betrouwbaar, stressbestendig en flexibel? Wil jij investeren in de toekomst en sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke eigenschappen willen wij graag terug zien in een toekomstige collega?

Je beschikt over een hands-on mentaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en je kan nauwkeurig werken;
Je bent flexibel en fulltime inzetbaar;
Je bent bereid om in een 3 ploegenrooster te werken;
Redelijke beheersing van de Nederlandse en/of Duitse taal;
Je kunt omgaan met een PC en handelingen uitvoeren in het productiebesturingssysteem;
Enige ervaring in een productieomgeving en/of omgang met hal - en portaalkraan en/of ervaring met CNC gestuurde machines is uiteraard een voordeel.

Maak alvast kennis met Scheuten Glas via onderstaande filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=v9-8hYXCKyA

Je hebt zojuist een kijkje genomen in het bedrijf dat in de top 5 zit van de onafhankelijke glasbedrijven in Europa! Iets waar Scheuten en haar medewerkers heel trots op is! Onze opdrachtgever steunt haar klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten. Daarbij ondersteunt het ook bij het uitvoeren van glas-technische projecten. Met haar netwerk van regionale productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Duitsland levert de glasexpert betrouwbaar en snel glasproducten met thermische en geluidsisolatie, brand-, zon-, en warmtewering, letsel- en inbraakveiligheid en design aan de (inter-)nationale bouwwereld.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een uurloon van €11,45 met een ploegentoeslag van 17,5% bij 3 ploegen. Dan kom je uit op €13,45 per uur. Elk jaar in Januari krijg je een loonsverhoging en na 2080 gewerkte uren ga je zelfs een schaal omhoog.
Je komt te werken in een enthousiast team van collega's;
Een informele werkomgeving;
We hebben aandacht voor jouw ontwikkeling waarbij veilig werken centraal staat;
Ook ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,15 cent per kilometer.
Jij start via Start People maar bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid, op termijn, om bij Scheuten in dienst te treden. Vele collega's zijn je al voorgegaan waaronder reeds 5 dit jaar.