Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker Vakantiekracht

Start People Inhouse Services - Zuivel Beilen

Standplaats
Beilen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0051847

Voor de productielocatie van FrieslandCampina Beilen (vlakbij Assen, Emmen en Hoogeveen) zijn wij per direct op zoek naar productiemedewerkers met eventueel heftruckervaring gedurende de hele zomervakantie. Als productiemedewerker word je ingezet in de 5-ploegendienst op de afdeling PKV (poeder kleinverpakking). Op de PKV, de poeder kleinverpakkingsafdeling, wordt de babyvoeding verpakt in blikken of sachets. Je houdt je met name bezig met het onderhouden, reinigen en bedienen van machines. Volgens onze flexmedewerkers hangt er een leuke sfeer in de ploegen en werk je in een stressvrije omgeving. Door de vijfploegendienst heb je naast de tijd die je op je werk doorbrengt ook veel tijd voor andere dingen die minstens zo belangrijk zijn!

Je hebt ervaring opgedaan als productiemedewerker en het bedienen van machines is voor jou niet onbekend. Daarnaast ben je betrouwbaar, pro actief en heb je een passie voor techniek. Tot slot ben je per direct beschikbaar.
In aanvulling op bovengenoemde kenmerken heb/ben je:

  • MBO werk- en denkniveau, een technische studie is een pré (AOT, VAPRO, elektrotechniek o.i.d.)
  • Aantoonbare ervaring in een technische productie omgeving
  • Ervaring met het bedienen en onderhouden/ombouwen van machines
  • Bereid om in 5-ploegen te werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat (niet verplicht)

In de supermarkt kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, je komt het bijna overal tegen. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken. Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen. FrieslandCampina Beilen is een grote productielocatie waar babypoeder wordt gemaakt. De plant is in veel verschillende afdelingen verdeeld, die allemaal hun eigen taken en werkzaamheden hebben die op elkaar aansluiten. Het grootste gedeelte van de babypoeder gaat richting Azië, Afrika en een groot aantal Europese landen. In Beilen werken rond de 800 mensen, waarvan 240 flexmedewerkers via StartPeople.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Beilen.
Contract: Tijdelijk contract tot 22 augustus
Aantal uur: 33,6 uur per week
Werktijden: fulltime 5-ploegendienst
Salaris: € 13,94 bruto per uur
Ploegentoeslag: Gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,94 bruto per uur (extra)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.
Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz). Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu! Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.