Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker voor de aluminiumafdeling

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Varsseveld
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0021560

Als productiemedewerker voor de aluminiumafdeling ben jij samen met een andere collega verantwoordelijk voor de productie van jou onderdeel binnen het productieproces. Het betreft een fulltime functie voor langere periode.

Je bent dagelijks bezig met het machinaal zagen, stansen en boren van aluminiumprofielen. Daarbij bereid je handmatig de speciale aluminium profielen voor de assemblage. Hierbij is het van belang dat jij technische tekeningen kunt lezen.

Heb jij affiniteit met aluminium en ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een nuchter Achterhoeks bedrijf voorbij Doetinchem? Lees dan verder!

Je hebt computerkennis;
Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig werken en bent flexibel;
Je bent communicatief vaardig
Je kunt technisch tekeningen lezen
Je bent technisch of hebt technische affiniteit.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde producenten van sanitaire lockers en wanden. Zij leveren het totaalplaatje voor de productie van gebruiksvriendelijk interieur. Dit doen zij met watervast plaatmateriaal.

Een zelfstandige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;
Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband;
Een markconform salaris;
60 gezellige collega's.

Wij bij Start People geloven dat werk belangrijk is. Werk is zoveel meer dan alleen een dagindeling of een manier om geld te verdienen. Een baan hebben geeft op verschillende manieren waarde. Het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. En het is leerzaam, leuk, gezellig en nuttig.