Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker weekend

Start People Heerlen XL

Standplaats
Koningsbosch
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0043113

Werk jij graag in het weekend? Ben jij een harde werker? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever Xella in Koningsbosch (omgeving Roermond, Echt, Born, Sittard) zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor in het weekend. Dit is voor aanvulling van de tweede weekendploeg. Jouw werktijden zijn 12 uur per dag dus 24 uur per week van 07:00-19:00 of van 19:00-07:00. Je krijgt hier goed voor betaald;

Toeslagen:
zaterdag:
5 uur 150%
6 uur 175%
1 uur 200%

zondag:
12 uur 200%

Jij werkt 24 uur en krijgt 44 uur betaald.

Momenteel staan er verschillende functies open op deze ploeg. Je kan werken op de persafdeling waar je het product geperst wordt of op de zaag afdeling waar het product op maat gezaagd wordt na de wens van de klant. Jij bent dan verantwoordelijk voor dit productieproces.

Om in aanmerking te komen voor de functie:

  • Je bent beschikbaar in de weekenden.
  • Je werkt niet al full time door de weeks (In verband met arbeidstijdenwet)
  • Je hebt een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te behalen.
  • Heftruckcertificaat is een pre.
  • Je spreekt de Nederlandse taal.

Het betreft het op starten van een nieuwe ploeg. Om veilig en kwaliteit te waarborgen wordt jij eerst ingewerkt door ervaren collega's. Dit is niet direct mogelijk in de weekenden. Het is daarom belangrijk dat jij de eerste paar weken minimaal 2 tot uiterlijk 3 dagen beschikbaar bent doordeweeks om ingewerkt te worden. We kunnen rekening houden met bestaande roosters.

Xella Nederland BV is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld. Om te beginnen als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert Xella de A-merken Silka Kalkzandsteen, Ytong en Hebel xellenbeton en Multiport minerale isolatieplaten.

Bij Xella heerst een informele en familiaire werksfeer waar ruimte is voor eigen inzicht en verbeterinitiatieven.

Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband aan met een mogelijkheid op verlenging. Het bruto uurloon is tussen de €13,60 en €13,92 euro per uur excl. de toeslagen die hierboven vermeld staan. Jaarlijks kan jij (bij goed functioneren) een periodiek salarisverhoging verdienen. Vanuit Start People krijg jij 25 vakantie dagen per jaar, 8,33% vakantiegeld.