Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker werkplaats

Start People Almelo

Standplaats
Rijssen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Installatietechniek
Vacaturenummer
1AV0028054

Ben jij op zoek naar een functie in dagdienst in de techniek? Dan hebben wij een leuke productie / assemblage functie voor je!
Voor onze opdrachtgever in Rijssen zoeken wij een werkplaatsmedewerker die zich bezig houdt met het monteren van luchtkanalen in de werkplaats. Je bereid deze voor, voor je collega's in de buitendienst en werkt nauw samen met je collega's in de gezellige werkplaats. De werkzaamheden zijn zeer divers!
Je bent voornamelijk bezig met het monteren van de luchtkanalen. Daarnaast ben je ook bezig met het afbramen, buigen, kanten etc. van het metaal.

Ervaring in de metaal is natuurlijk een pré, maar ook zonder ervaring (maar wel met twee rechter handen) nodigen wij je uit om verder te lezen!

  • Jij bent technisch goed onderlegd
  • Jij bent per direct, fulltime beschikbaar in dagdienst
  • Jij hebt ervaring in de metaal of wil graag iets leren.
  • Jij hebt eigen vervoer naar Rijssen.

Onze opdrachgever is een installatiebedrijf uit Rijssen. Er heerst een goede sfeer, er wordt veel gelachen onderling en ze houden van een gezellige borrel in hun eigen bruin café!

Zij bieden jou een fulltime functie binnen een leuk bedrijf in dagdienst. Deze functie is voor langere tijd waarbij je kans maakt op een contract voor onbepaalde tijd.
90% van onze flexkrachten die daar zijn gestart, worden na een bepaalde overgenomen bij hun op contract. Zoek jij dus vast werk, dan is dit echt een leuk bedrijf!

Het salaris is conform de CAO Metaal en Techniek. Dit ligt ongeveer tussen de €11,- en de €13,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Dus ben jij op zoek naar vast werk en een leuke functie in dagdienst? Dan is dit wellicht wel de functie voor jou!
Bij interesse zien we graag je sollicitatie tegemoet. Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je altijd contact opnemen met Lotte via 0546-827916.