Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productieplanner

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0059310

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Houd jij graag de touwtjes in handen? En wil jij verantwoordelijk zijn voor de productieplanning binnen een groot farmaceutisch verpakkingsbedrijf? Word dan productieplanner bij Sharp Packaging Solutions!

In de functie van productieplanner bij Sharp in Heerenveen ben jij de spil tussen verkoop, inkoop en productie. Jij hebt een afwisselde baan: je beheert de planningen proactief, monitort op indicatoren per afdeling en legt deze vast in het ERP-systeem. Voor een optimale afstemming ben jij veelvuldig in contact met verschillende afdelingen.

Kortom, een functie waarbij jij zorgt voor een optimale afstemming tussen klant, leverancier en productie door de productiecapaciteit en -continuïteit te borgen.

Als ervaren (productie)planner zijn verschillende productieprocessen je niet vreemd. Jij hebt graag de touwtjes in handen, bent in staat om knopen door te hakken en bent goed in organiseren. Deze eigenschappen gaan goed van pas komen, wanneer jij de supply chain afdeling naar een hoger gaat tillen. Verder beschik jij over:

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding;
  • Ruime kennis en ervaring met Excel;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productie en verpakking van geneesmiddelen en medical devices en maakt onderdeel uit van het gerenommeerde UDG Healthcare Plc. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en heeft op haar locatie in Heerenveen gekozen voor een uiterst modern, functioneel en op groei berekende fabriek met kantoor. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit richting de klanten staat centraal binnen Sharp.

Als productieplanner kom je terecht in een klein, jong en sociaal team. Dit team is ambitieus en gefocust op het optimaliseren van processen. Door het vele contact met verschillende afdelingen leer je de andere collega’s binnen het bedrijf gauw kennen. De sfeer bij Sharp wordt tenslotte gekenmerkt als informeel, innovatief, resultaatgericht en collegiaal.

De locatie in Heerenveen is met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf Leeuwarden, Drachten, Sneek, Meppel en Steenwijk.

Naast een uitdagende en veelzijdige planner functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie ontvang jij in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Deze zal op basis van 40 uur (fulltime) zijn direct bij onze opdrachtgever: Sharp Packaging Solutions. Na deze periode is er uitzicht op een vast dienstverband. Verder kun jij rekenen op:

  • Een salaris vanaf € 2.150,- tot € 3.000,- bruto per maand (de hoogte is afhankelijk van je ervaring);
  • De mogelijkheid om thuis te werken;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een max. van € 6,- netto per dag.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan door je cv en motivatie bij ons achter te laten. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Emily Lazeroms via 058-2983400

Sollicitatieprocedure:
1. Jij solliciteert door middel van onderstaande button;
2. Een medewerker van Start People belt je binnen 2 werkdagen op en neemt in het kort de vacature met je door;
3. Er volgt een intakegesprek op de vestiging van Start People;
4. Na het gesprek schrijf jij een motivatiebrief en wordt er een referentie gebeld;
5. Jij wordt voorgesteld aan Sharp Packaging Solutions, waarna jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek;
6. Mogelijk volgt er een tweede gesprek;
7. Vervolgens krijg je een aanbod en ga jij aan de slag bij Sharp Packaging Solutions!