Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiewerk met opleiding tot heftruckchauffeur

Start People Heerlen XL

Standplaats
Landgraaf
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
5345007396

Wij zijn voor Xella op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die niet beroerd zijn om een stap extra te zetten. De bedoeling is dat je begint als productiemedewerker en via Start People een opleiding gaat doen tot heftruckchauffeur. De bedoeling is dat je hierna voornamelijk heftruckwerkzaamheden gaat verrichten.

Xella heeft in Nederland meerdere vestigingen. In Landgraaf is de cellenbetonfabriek van Xella gevestigd.

Als productiemedewerker verricht je de volgende werkzaamheden:

  • Je draagt zorg voor de productie van cellenbeton;
  • Je controleert en ziet toe op het proces conform de productieopdracht;
  • Je stuurt waar nodig het productieproces bij.

Als heftruckchauffeur zorg jij er voor dat het cellenbeton wordt verplaats zodat het vervoerd kan worden naar de klant. Je bent dan een belangrijk aspect in de productieschakel.

Heb jij al een heftruckcertificaat? Wij zijn ook op zoek naar heftruckchauffeurs die direct beschikbaar zijn!

Xella is op zoek naar nieuwe medewerkers die zij voor langere tijd kunnen binden. Bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling bij Xella tot de mogelijkheden.

Om deel te nemen aan dit traject moet jij voldoen aan de volgende functie eisen en competenties:

  • Minimaal in het bezit van een MBO niveau 3/4 diploma
  • Je bent bereid om in ploegen te werken (3 of 4 ploegen)
  • Je bent een echte aan pakker
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent bezig om jezelf constant te willen ontwikkelen
  • Je bent daarnaast zeer gemotiveerd

Xella is een prominente leverancier in de bouwwereld. Je komt te werken binnen een organisatie die gespecialiseerd is in het zoeken naar concrete, efficiënte en energiezuinige bouwoplossingen voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Bij Xella ben je voor een zeer aantrekkelijk salaris (€ 13,08 bruto per uur , exclusief 22% ploegentoeslag!) werkzaam binnen een groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst met voldoende aandacht voor eigen initiatief. Bij landgraaf is een werkweek 37,5 uur.

Je hebt daarnaast recht op 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld!

Wil jij je graag door ontwikkelen en werken bij een werkgever die een lange duur relatie met jou wil aan gaan? Dan is dit de vacature voor jou!