Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Programma begeleider asielzoekerscentrum

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0065183

Ben jij geïnteresseerd in een werkplek met mensen van tientallen andere culturen? Als programmabegeleider bij het COA is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een dynamische unieke organisatie met maatschappelijke relevantie.
Je houdt je voornamelijk bezig met organiseren, plannen en uitvoeren van fase specifieke groepsgerichte programma’s en methodische agogische technieken. Jij geeft ook voorlichting in de vorm van groepsbijeenkomsten en trainingen. Voorbeelden van trainingsthema’s zijn: ‘voorbereiden op inburgering’ of ‘weerbaarheid’. Met deze trainingen stimuleer-en activeer jij bewoners tot zelfstandigheid, dit doe je op een enthousiaste manier. Door jouw analytisch vermogen kun jij precies de behoefte en leervraag van de bewoners op locatie achterhalen en het trainings-pakket aanpassen aan de vraag. Daarbij signaleert jij het gedrag van de bewoners, waarbij je rekening houdt met de interculturele aspecten. Verder:
Jij activeert bewoners en levert een bijdrage aan een veilig en leefbaar woonklimaat;
Jij bent verantwoordelijk voor voorzieningen zoals de speelzaal en Open Leercentrum (OLc).
Klinkt dit voor jouw interessant? Kijk snel of je voldoet aan de gestelde eisen en laat jouw motivatie + CV achter via de solliciteer nu button!

Door jouw enthousiasme neem jij andere gemakkelijk mee. Daarbij heb jij een afgrond HBO diploma in de richting van Social Work, SPH, MWD. Ook ben jij communicatief vaardig op verschillende niveaus en leg jij gemakkelijk contact.

Verder ben je:

  • Creatief in denken en handelen, je past je gemakkelijk aan als de omstandigheden daar aanleiding toe geven;
  • Woonachtig in omgeving van Rotterdam.
  • 32 tot 36 uur beschikbaar.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) biedt in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid opvang aan asielzoekers die naar Nederland komen. Het COA is verantwoordelijk voor het plaatsen en opvang van asielzoekers in opvanglocaties verspreidt over heel Nederland, totdat over hun asielaanvraag is beslist. Volgens Indeed staat de organisatie in de top-10 staat van best gewaardeerde werkgevers van 2018! De jury: "Het is een werkgever met een prettige bedrijfscultuur en een goede balans tussen werk en privé, met een maatschappelijk tintje."

  • Wij bieden een parttime of fulltime baan als programmabegeleider in een dynamische uitdagende werkomgeving
  • Tijdelijk dienstverband van 6 maanden met kans op verlenging
  • Salaris in schaal 6 volgens de CAO € 17,60 tot € 22,59 bruto per uur (exclusief onregelmatigheidstoeslagen);
  • Vergoeding voor woon-werkverkeer €0,14 per km, maximaal €9,00 per dag;
  • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer, wat en hoe je leert, gaat het eigenlijk vanzelf!
  • Wil jij aan de slag als deeltijd activiteiten/ programmabegeleider?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Hierna volgt een telefonische intake. Mocht je nog steeds enthousiast zijn en wij over jou, dan stellen wij jou voor aan onze opdrachtgever. Bij positief bericht kun je op gesprek en als alles goed gaat mag je snel starten!