Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Programmabegeleider COA

Start People Roermond Overheid

Standplaats
Dronten
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0069256

Voor het COA in de regio Dronten zijn wij op zoek naar een programmabegeleider.

Ben je geïnteresseerd in mensen en andere culturen? En wil je graag werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Zoek je een baan met maatschappelijke relevantie in een unieke organisatie? Lees dan snel verder!

In je functie als programmabegeleider geef je voorlichting en ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van fase specifieke groepsgerichte trainingen, zoals het programma ‘voorbereiden op inburgering’ voor bewoners die een verblijfsvergunning hebben of een weerbaarheidstraining voor mensen die daar behoefte aan hebben. Je activeert bewoners en levert een bijdrage aan een veilig en leefbaar woonklimaat. Verder ben je verantwoordelijk voor voorzieningen zoals de speelzaal en Open Leercentrum (OLc).

Als programmabegeleider kun je gemakkelijk contact maken. Je hebt een flexibele instelling en kunt goed omgaan met emoties. Je komt te werken in een organisatie waar samenwerking erg belangrijk is. Je bent in staat om mensen te activeren en motiveren en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen.

 • In het bezit van een diploma op minimaal HBO niveau sociaal-agogische opleidingen, zoals: Social Work, CMV;
 • Ervaring met vluchtelingenwerk of de doelgroep vreemdelingen;
 • In bezit van een geldig certificaat BHV of agressie, of bereidheid om deze via ons voorafgaand aan het dienstverband te behalen;
 • Beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Bereidheid om dag-, avond- en weekenddiensten te werken;
 • In bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Het COA is de organisatie in Nederland die zich inzet voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de asielzoekers staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de processen goed te regelen.

De werklocatie van deze opdracht is in de regio Dronten

 • Een werkweek van 32 uur binnen een uitdagende werkomgeving;
 • Een bruto uurloon tussen €18,17 - €23,33 (inschaling op basis van werkervaring);
 • Een tijdelijk parttime dienstverband van 6 maanden met kans op verlenging;
 • Gedeeltelijke vergoeding in reiskosten;
 • Een opbouw van vakantiedagen naar rato;
 • Voor deze opdrachtgever is het aanvragen van een VOG noodzakelijk (deze verzorgen wij voor jou);
 • De functie is per direct beschikbaar in de regio Dronten