4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Programmabegeleider COA | Parttime | 32 uur

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0020866

Ben je geïnteresseerd in mensen en andere culturen? En wil je graag werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Zoek je een baan met maatschappelijke relevantie in een unieke organisatie? Lees dan snel verder!

In je functie als programmabegeleider geef je voorlichting en ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van fase specifieke groepsgerichte trainingen, zoals het programma ‘voorbereiden op inburgering’ voor bewoners die een verblijfsvergunning hebben of een weerbaarheidstraining voor mensen die daar behoefte aan hebben. Je activeert bewoners en levert een bijdrage aan een veilig en leefbaar woonklimaat. Verder ben je verantwoordelijk voor voorzieningen zoals de speelzaal en Open Leercentrum (OLc).

Als programmabegeleider kun je gemakkelijk contact maken. Je hebt een flexibele instelling en kunt goed omgaan met emoties. Je komt te werken in een organisatie waar samenwerking erg belangrijk is. Je bent in staat om mensen te activeren en motiveren en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen.
Naast de functie van programmabegeleider, komen de functies van locatiemanager, woonbegeleider, casemanager en medewerker AMV (alleenstaande minderjarige vluchtelingen) veel voor.

Zie jij jezelf al helemaal in de rol van programmabegeleider?
Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust en vraag naar onze recruiter Sarina.

in bezit van een diploma op minimaal HBO niveau sociaal-agogische opleidingen, zoals: Social Work, SPH, maatschappelijk werk of MWD;
ervaring met vluchtelingenwerk of de doelgroep vreemdelingen;
in bezit van een geldig certificaat BHV of agressie, of bereidheid om deze voorafgaand aan het dienstverband te behalen;
parttime beschikbaar voor 32 uur per week;
bereidheid om dag-, avond- en weekenddiensten te werken;
in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.
Woonachtig in omgeving Harderwijk; Woon je in Zwolle, Almere of Amersfoort? Dan is deze locatie ook goed bereikbaar.

Het COA is de organisatie in Nederland die zich inzet voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Een werkweek van 32 uur binnen een uitdagende werkomgeving;
Een bruto uurloon tussen €16,29 - €20,32 (inschaling op basis van werkervaring);
Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met kans op verlenging;
Gedeeltelijke vergoeding in reiskosten;
Een opbouw van vakantiedagen naar rato;
Voor deze opdrachtgever is het aanvragen van een VOG noodzakelijk (deze verzorgen wij voor jou).
De functie is per direct beschikbaar, met standplaats Harderwijk (parttime).