Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Programmabegeleider | parttime | 32 uur

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0009747

Voor de COA locatie in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Programmabegeleider.

In deze parttime veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van groepsgerichte voorlichtingsbijeenkomsten en trainingen in het kader van terugkeer, oriëntatie en kennis van de Nederlandse samenleving. Je voert gesprekken met asielzoekers en draagt zorg voor een goede dossiervorming. Je werkt actief samen met collega’s op het centrum en professionals van andere organisaties die met vreemdelingen werken voor afstemming en uitwisseling van informatie. Je coördineert de inzet van vrijwilligers. Je signaleert spanningen, spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag en intervenieert. Voor deze (tijdelijke baan) functie beschik je over een HBO bachelorsdiploma Social Work.

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde HBO agogische opleiding, zoals SPH of MWD. Daarnaast heb je bij voorkeur relevante werkervaring als programmabegeleider en ervaring met het geven van voorlichtingen en presentaties. Je bent als persoon communicatief vaardig en staat stevig in jouw schoenen.
Je bent op per direct beschikbaar voor 32 uur per week, beschikt bij voorkeur over eigen vervoer en bent bereid om in wisseldiensten te werken. Tenslotte is het een pré wanneer je beschikt over een geldige opleiding BHV.

Het COA is de organisatie in Nederland die zich inzet voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep.
De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Een marktconform salaris en een tegemoetkoming in reiskostenvergoeding.
Het COA vergoedt een gedeelte van jouw reiskosten;
Parttime functie voor 32 uur
Contract voor 6 maand bepaalde duur met grote kans op verlening
Standplaats: Harderwijk

Lijkt het iets voor jou? Solliciteer dan direct en wie weet bel ik jou op voor een intakegesprek!