Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Project Maintenance parttime

Start People Tilburg XL

Standplaats
Dongen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0051674

Voor de maintenance afdeling zijn wij opzoek naar enthousiaste kandidaten die mee kunnen helpen met het project wat gaande is omtrent de maintenance afdeling. Op deze afdeling ben jij medeverantwoordelijk voor het onderhoud met als doel het elimineren van fouten in bepaalde apparatuur of machines.

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je werkt accuraat.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je bent flexibel in te plannen.
  • Je bent communicatief erg sterk.
  • Je herkent fouten in machines tijdig en weet deze te analyseren plus te herstellen. Dit alles kun je zelfstandig.

Coca-Cola is een van de allergrootste, zo niet de allergrootste, frisdrankfabrikant in de gehele wereld. Coca-Cola geniet ongekende bekendheid en de medewerkers die er werkzaam zijn, zijn trots om bij dit bedrijf te werken. In Dongen, vlakbij Tilburg, waar jij zult gaan werken wordt bijna de gehele productie voor Nederland gedraaid.

Wanneer je bij Coca-Cola aan de slag zult gaan kom je bij een wereldwijd bekend bedrijf die altijd bezig is met werken aan de toekomst. CCEP (Coca-Cola European Partners) is een van de grootste producenten in de sector van Fast Moving Consumer Goods in Europa en de grootste onafhankelijke bottelaar van Coca-Cola. De productie en distributie van Coca-Cola vindt plaats in 13 verschillende landen en er zijn meer dan 300 miljoen mensen die dagelijks genieten van wat er door Coca-Cola wordt geproduceerd. Naast Coca-Cola wordt er ook Fanta, Sprite, Chaudfontaine, Minute maid, Fuzetea, Fernandes en Monster geproduceerd.

  • Een bruto uurloon van 20 euro
  • Een contract van 8 uur gebaseerd op oproepbasis.
  • Volop kans op doorgroeimogelijkheden. Bij Coca-Cola heeft iedere werknemer een scala aan kansen om door te groeien en kan hij laten zien wat hij in zijn mars heeft.