Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Projectleider Formulation Projects

Start People Emmen XL

Standplaats
Meppel
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0063857

Wil jij verschillende projecten ondersteunen en oppakken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, waardoor jij een grote bijdrage levert aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? Solliciteer dan direct als Project ingeneer Formulation bij Astellas in Meppel.

Als Project Engineer bij Astellas in Meppel werk jij binnen de afdeling Engineering waar ze verantwoordelijk zijn voor het technische aspect en de daarbij behorende validatie voor zowel de productie als in het lab. Binnen deze functie ga jij je (samen met multidisciplinaire teams) bezighouden met het uitvoeren en ondersteunen van bereidings-/ formulerings equipment gerelateerde projecten. Daarnaast ga je werkzaamheden afstemmen met interne klanten en belanghebbenden (b.v. productie, lab, warehouse, technische dienst, SHE, etc.). En je gaat benodigde documentatie opstellen conform projectmanagement en GMP procedures.

Kortom een allround functie waar binnen jij afwisselende taken uitvoert. Geïnteresseerd? Kijk hieronder wat wij van jou verwachten.

Wij verwachten dat jij iemand bent met oog voor resultaat, je zorgt dat alles goed gepland en georganiseerd is. Daarnaast zoeken wij in onze nieuwe collega iemand die zelfstandig kan werken en communicatief sterk is op verschillende niveaus. Daarbij heb je kennis van change control procedures. Je bent gestructureerd, ook als je onder druk staat. En omdat jij in verschillende teams zult werken verwachten wij dat jij kunt samenwerken.

Daarnaast beschik jij over:

  • Een technische studie op HBO-niveau
  • Een geldige VCA-VOL
  • Relevante ervaring in bereidingsmachine projecten in de food/farma
  • Kennis van kwaliteitsystemen, ervaring met zorgsystemen op het gebied van milieu en veiligheid;
  • Kennis van en ervaring met GMP en GEP.

Astellas is een jong en vooruitstrevend bedrijf met in Nederland een locatie in Leiden en in Meppel. In Leiden wordt onderzoek gedaan naar nieuwe medicijnen en in Meppel worden medicijnen gemaakt en verpakt. Astellas zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen overal ter wereld. Astellas behoort tot de top twintig van farmaceutische bedrijven ter wereld. Het bedrijf brengt innovatieve geneesmiddelen ter beschikking voor patiënten in de urologie, orgaantransplantatie, dermatologie en cardiologie.

Jij zult als Project Engineer in Meppel binnen de afdeling Engineering werkzaam zijn waar jullie met collega’s binnen verschillende specialisaties verantwoordelijk zijn voor de technische ontwikkeling, de technische machines en het valideren daarvan.

Wij bieden jou:

  • Een fulltime functie voor langere tijd;
  • Een salaris van €3000,- tot €5000,- per maand (afhankelijk van jouw ervaring);
  • 24 vakantiedagen plus 13 adv dagen;
  • 13 ADV dagen of 4,6% ADV toeslag;
  • Een contract voor bepaalde tijd met kans op verlenging.