Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Projectleider groen

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0039078

Het team Stadsingenieurs van gemeente Heerlen is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud, de vernieuwing en herinrichting van de openbare ruimte. De projectleider draagt zorgt voor de planning, voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en evaluatie van projecten veelal van civieltechnische aard. Voor de uitbreiding van onze werkzaamheden op cultuurtechnisch gebied ontbreekt een projectleider met deze achtergrond.

De raad heeft besloten over de realisatie van een aantal projecten waarvoor cultuurtechnische kennis en kunde nodig zijn.

De aanleg van groen is door het beperkte aandeel in veelal civieltechnische werken het sluitstuk van de herinrichting van wegen. Door de groenaanleg van verschillende projecten los te koppelen, de voorbereiding en realisatie samen te voegen en te laten begeleiden door een” groene” projectleider kan een kwaliteit-/efficiencyslag worden gemaakt. Ook hiervoor ontbreekt de capaciteit. Het gaat om een tijdelijke inzet die bestaat uit de clustering van werkzaamheden daar waar dit vanuit projecten wordt gevraagd.

  • Je draagt zorg voor een projectplan, de inrichting van de projectorganisatie, de aanbesteding van werken en diensten van cultuurtechnische aard;
  • Je geeft op tactisch niveau leiding aan of neemt deel aan projectteams. Je houdt daarbij rekening met politieke, maatschappelijke en financiële impact;
  • Je initieert, onderhoudt en bevordert de samenwerking met alle betrokkenen rekening houdende met uiteenlopende belangen;
  • Je bewaakt en rapporteert over de voortgang van projecten, de besteding van middelen en beslismomenten;
  • Je draagt zorg voor de toetsing en verantwoording van het behaalde resultaat

We zijn op zoek naar de specialist die een HBO- opleiding tuin- en landschapsinrichting heeft afgerond en/of aantoonbare kennis en ervaring heeft in dit vakgebied. Daarnaast:

  • Heb je ruime ervaring in het projectmatig werken;
  • Heb je een sterk omgevingsbewustzijn dat zich vertaalt in het vermogen goed samen te kunnen werken met de inhoudelijke specialisten, projectleiders
    en burgers;
  • Ben je ondernemend, resultaatsgericht en heb je het vermogen besluiten te nemen en jouw inbreng af te stemmen op wat nodig is ten behoeve van het beheer, onderhoud en de vernieuwing van de openbare ruimte.

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan Heerlen.

Heerlen is een jonge stad die eigenzinnig, vastberaden en met overtuiging werkt aan grote, maar vooral boeiende opgaven. De afgelopen jaren hebben wij gebouwd met en voor de Heerlenaren. Met resultaat: Heerlenaren zijn trots op hun stad. Het borrelt van de ideeën en initiatieven.

Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Daarmee werken we aan het leefgenot van 240.000 inwoners .Naast onze stad is ook onze organisatie volop in ontwikkeling. We werken aan een nieuwe, plattere organisatie waar we steeds beter samenwerken. Elk team heeft eigen uitdagingen, maar we creëren met alle collega’s onze organisatiecultuur. Die cultuur omschrijven we als open en op basis van vertrouwen. Alles wat we doen draagt bij aan ons gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven voor onze inwoners.

Dat doen we door te investeren in onze stad en in onze medewerkers. Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen anders te doen. Kies je voor Heerlen? Dan ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je wordt er blij van om uitdagingen met creativiteit en lef aan te pakken.
Team Vastgoed

Wij bieden jou een parttime (16 uur) tijdelijk dienstverband aan tot 31-12-2021 binnen de overheid.

Salaris is op basis van schaal 10 ( €2.973 - € 4.494 op basis van 36 uur) van de gemeente CAO. Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bouwt u 25 vakantiedagen per jaar op en 8,3% vakantiegeld. Hiervan wordt 0,33% netto uitbetaald.