Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Projectmedewerker stadswandeling

Start People Heerlen XL

Standplaats
Maastricht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0051788

Wil jij middels marktonderzoek bijdragen aan het: "Maastricht van morgen"? Heb je minstens HBO niveau of studeer je aan het HBO? Vind je het leuk om enquêtes af te nemen en ben je daarnaast op 21 juni van 14:15 tot (uiterlijk) 19:00 uur beschikbaar? Dan zoek ik jou!

Wat ga je doen?
Vooraf krijg je per e-mail een korte briefing vanuit gemeente Maastricht over de opdracht. Je verzameld samen met een aantal andere medewerkers om 14:45 uur bij het Mosae Forum in Maastricht. Hier verzamel je de materialen zoals vragenlijsten, de route en natuurlijk iets om mee te schrijven. Nadat jouw route is gelopen, lever je de formulieren weer in tussen 18:00 en 19:00 uur op het start punt, dit is tevens het eind van jouw opdracht.

Je draagt bij aan het project: "Maastricht van Morgen" dat gaat over de toekomst van de stad in 2040. Waar deze vragen centraal staan: In wat voor stad wilt u in 2040 wonen, werken en leven? Wat wilt u graag houden zoals het is? En wat zou u liever veranderen?

Jij bent betrouwbaar, we kunnen ervan uitgaan dat jij op het afgesproken moment op locatie bent. Je bent een sociaal persoon die graag met mensen omgaat. Tevens beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.

Vereisten:

  • Je hebt minstens een HBO diploma of je studeert nog aan het HBO of een WO opleiding.
  • Je stapt gemakkelijk op mensen af
  • Je beschikt over een goede conditie
  • Goede wandelschoenen heb jij in je kast liggen
  • Je hebt een goede fysieke conditie, een paar uur wandelen is voor jou geen probleem,

De gemeente werkt aan het actualiseren van de stadsvisie, de economische visie en de sociale visie. Dat doen we niet alleen maar samen met de burger en hopelijk met jou!

Wil je meer weten over het project bekijk dan de website:
https://www.gemeentemaastricht.nl/maastrichtvanmorgen

Het is een éénmalige parttime opdracht. Je bruto salaris bedraagt €12,46 per uur en daarnaast ontvang jij ook 8,33% vakantiegeld waarvan je 0,33% netto krijgt uitbetaald over ieder uur. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor het project van één dag op 21 juni 2021.