Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Projectondersteuner

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0066597

Voor de gemeente Heerlen zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectondersteuner. Ben jij 20, 32 of 40 uur beschikbaar? Zoek jij een baan binnen de overheid met verschillende facetten? Lees dan snel verder.

  • Je maakt projectrapportages en planningsoverzichten;
  • Je organiseert projectbijeenkomsten/vergaderingen, verzorgt verslaglegging, zet acties uit en bewaakt opvolging;
  • Je beheert de financiële en algemene projectadministratie en de projectagenda;
  • Je bent aanspreekpunt voor projectleider, projectteam en externen;
  • Je handelt uitvoeringsopdrachten af, coördineert activiteiten, signaleert uitvoeringsproblemen en draagt oplossingen aan.

Jij bent een enthousiaste ondersteuner, die graag de handen uit de mouwen steekt. Je kunt zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren en je vindt het leuk om als spin in het web te fungeren en aanspreekpunt te zijn voor zowel interne als externe partners.

Heerlen is een jonge stad die eigenzinnig, vastberaden en met overtuiging werkt aan grote, maar vooral boeiende opgaven. De afgelopen jaren hebben wij gebouwd met en voor de Heerlenaren. Met resultaat: Heerlenaren zijn trots op hun stad. Het borrelt van de ideeën en initiatieven. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Daarmee werken we aan het leefgenot ca 250.000 inwoners.

Naast onze stad is ook onze organisatie volop in ontwikkeling. We werken aan een nieuwe, plattere organisatie waar we steeds beter samenwerken. Elk team heeft eigen uitdagingen, maar we creëren met alle collega’s onze organisatiecultuur. Die cultuur omschrijven we als open en op basis van vertrouwen. Alles wat we doen draagt bij aan ons gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven voor onze inwoners. Dat doen we door te investeren in onze stad en in onze medewerkers. Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen anders te doen. Kies je voor Heerlen? Dan ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je wordt er blij van om uitdagingen met creativiteit en lef aan te pakken.

Wij bieden jou een parttime, tijdelijk dienstverband voor 20 uur of 32 uur per week, het is ook mogelijk om 40 uur per week te werken. Het salaris wordt ingeschaald afhankelijk van jouw opleiding en ervaring in schaal 8 van de gemeentelijke cao. Salaris ligt tussen de €2.484,- per maand tot €3.591,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Je komt bij de opdrachtgever gemeente Heerlen te werken, maar krijgt een dienstverband via ons, Start People. Samen met ons regel jij al jouw zaken in je eigen online portaal. Je kan hier je eigen gewerkte uren en verlofuren invullen. Je contract kan je digitaal tekenen en als je contact met ons zoekt, dan kan je via jouw omgeving een berichtje sturen.

Daarnaast ontvang je:
8,33% vakantiegeld waarvan 0,33% netto op jouw rekening wordt gestort. Je hebt de keuze om per week of per 4 weken betaald te krijgen. Er is ruime keuze uit cursussen om je te ontwikkelen via ons GoodHabitz portaal.
GoodHabitz biedt de cursussen online aan waardoor jij je kan ontwikkelen waar en wanneer je maar wenst. Op basis van een fulltime werkweek ontvang je op jaarbasis 25 vakantiedagen.

Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton!