Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Promotiewerk gemeenten weekenden Recycling

SP Almere XL

Standplaats
Almere
Opleiding
Overig
Vakgebied
Marketing
Vacaturenummer
1AV0056961

Ben jij op zoek naar een flexibele baan bij de gemeente Almere? Ben jij communicatief vaardig en zoek jij een flexibele baan met veel vrijheid? Werk jij graag in de buitenlucht en ben je graag onder de mensen? Vindt jij milieu en een schone leefomgeving ook belangrijk en heb je affiniteit met de gemeente Almere? ? Lees dan snel verder!

Wij zoeken promotiemedewerkers voor promotie acties in gemeente Almere! Voor de Stadsreiniging, onderdeel van de gemeente Almere, ga jij op flexibele basis de wijk in, de stad in en de stranden op om de communicatie met burgers aan te gaan over het scheiden van hun afval! Op een positieve en enthousiaste manier weet jij burgers, jong en oud, bewust te worden van hun gedrag en de gevolgen voor het milieu en leefomgeving binnen Almere. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het acties benaderen van burgers, gesprekjes voeren en positieve bewustwording te verspreiden aansturend op gedragsverandering.

We zoeken medewerkers die in een poule van de gemeente Almere opgenomen willen worden om dit werk op oproepbasis te gaan te verrichten. De werkdagen zijn vooral in het weekend (in overleg met de gemeente Almere wanneer jij kan), een minimale beschikbaarheid van 8 uur is gewenst.

Deze werkzaamheden zou je goed kunnen combineren met bijvoorbeeld een studie, pensioen of andere flexibele baan. Wat belangrijk is, is dat jij in jouw communicatie helder en duidelijk over komt. Maar het belangrijkste is jouw communicatie vaardigheid en mensenkennis en durf om op burgers af te stappen met jouw verhaal.

Voor deze functie stellen wij de volgende eisen;

  • Part time beschikbaar, minimaal 8 uur
  • Flexibel inzetbaar (veelal weekenden)
  • Communicatief vaardig
  • Affiniteit met milieu / recycling

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer met jouw CV en wij nemen contact op met jou!

Werken voor gemeente Almere betekend werken in een prettige omgeving met een maatschappelijk doeleind. Als promotor ga jij een uitdaging aan om burgers bewuster na te laten denken over hun gedrag. Op een positieve manier weet jij het gedrag te veranderen richting een beter milieu en bewust scheidingsgedrag.

In een hecht team met een informele werksfeer wordt jij onderdeel van een betrouwbaar en betrokken team dat dagelijks veel verantwoordelijkheid draagt om de wijken in Almere schoon en netjes te houden. Jouw werkzaamheden gaan bijdragen om op langer termijn een schoner Almere te creëren.

Wij bieden jou een leuke en informele werksfeer binnen een gezellig en laagdrempelig bedrijf. Binnen een hechte team heerst veel betrokkenheid en iedereen voelt zich ook verantwoordelijk voor zijn werk. Deze part-time functie is uitgezet voor een aantal maanden, maar wij achten de kans aannemelijk dat er een langer dienstverband uit voort komt.
De samenwerking gaan wij aan middels een oproepcontract voor onbepaalde tijd.

Voor deze functie bieden wij jou;

  • Bruto uurloon a €11,08
  • Flexibel inzetbaar naar eigen beschikbaarheid
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband
  • 100% reiskostenvergoeding met OV