Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Promotor milieu en afvalscheidingsgedrag

SP Almere XL

Standplaats
Almere
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0067766

Krijg jij er energie van om gedragsverandering aan te brengen bij burgers over afvalscheidingsgedrag? En heb jij een achtergrond in bijvoorbeeld retail, customer care of hospitality? En zoek jij een part time baan met veel flexibiliteit? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die graag de burger van gemeente Almere bewuster gaat maken van haar invloed op milieu, afval en recycling gedrag. Als parttime promotor wordt jij ingezet om burger ter woord te staan, gedrag en gewoontes te doorbreken en bewust te maken van zijn of haar invloed op het algemene scheidingsgedrag van burgers in gemeente Almere.

Als adviseur / vertegenwoordiger van afdeling Schoon ga jij de straten en parken van Almere in. Jij komt graag in contact met de burger van alle leeftijden en schuwt het niet om adviezen te delen. Deze promotie van gedragsverandering doe jij onder een open houding en neutrale manier van communiceren. Met jij ervaring in bijvoorbeeld; horeca, sales, marketing, evenementen branche of klantenservice, spreek jij makkelijk de burger aan,

Wat hechten veel waarde aan goede communicatie vaardigheden en mensenkennis. Ook moet jij makkelijk kunnen schakelen tussen verschillende leeftijden en op een neutrale manier gedrag te doorbreken en bewustwording bij burgers te vergroten. Deze functie heeft geen commerciële insteek, maar succes worden zeker gevierd met jouw collega's.

De afdeling Team Schoon groeit door de jaren heen steeds verder uit. Nu dit project ook meer volume krijgt, wordt er gekeken naar nieuwe talenten voor deze deeltijd baan. Jij wordt opgeroepen voor werk, wat af en toe ook 's avonds plaats vindt of in de weekenden. Natuurlijk gaat dit in overleg met jouw beschikbaarheid.

Omdat jouw inzet per week verschilt, is het belangrijk dat jij niet afhankelijk bent van het inkomen!

Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan, die bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd kan worden. Je werkt veelal in de buitenlucht en bent veelvuldig onder de mensen.

Daarnaast bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden;

  • Uurloon vanaf €11,08
  • Opbouw van vakantiedagen (25 dagen bij fulltime)
  • Flexibele inzetbaarheid afhankelijk van jouw beschikbaarheid
  • 8,33% vakantiegeld