Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

QA Officer Validatie

Start People Inhouse Services - Astellas Pharma Europe BV

Standplaats
Meppel
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1898000177

Ben jij op zoek naar een baan waar jij een bijdrage levert aan de kwaliteit van medicijnen? Dat komt goed uit! Bij Astellas kun jij als QA Officer Validatie er voor zorgen dat de laboratorium apparatuur juist gevalideerd wordt, waardoor de medicijnen op de juiste manier geanalyseerd kunnen worden en de kwaliteit gegarandeerd blijft!
Als QA Officer Validatie bij Astellas werk jij projectmatig aan de validatie van laboratorium equipment. Jij bent daar binnen verantwoordelijk voor de aanschaf en validatie van nieuwe apparatuur en de kwaliteit van werken en documenteren. Daarnaast deel jij de kennis van validatie, kwaliteit en de specifieke projecten met betrokken collega’s en afdelingen.

Omdat de rol van QA Officer Validatie verantwoordelijk is voor de kwaliteit van medicijnen beschik jij over verantwoordelijkheidsgevoel, sta jij sterk in je schoenen, ben jij communicatief vaardig en kun jij werken volgens protocollen. Omdat jij veelal binnen projecten werkt ben jij goed in plannen en kun jij gestructureerd werken.

Naast deze vaardigheden verwachten wij de volgende kennis en ervaring van jou:

  • Jij hebt ervaring met Quality Systemen en Labapparatuur/-equipment;
  • Jij hebt een HBO Opleiding afgerond (Bijv Farmakunde, HLO of Chemie);
  • Jij hebt kennis omtrent validatie;

Astellas is een jong en vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van de gezondheid van mensen overal ter wereld. Astellas behoort tot de top twintig van farmaceutische bedrijven ter wereld. Astellas brengt innovatieve geneesmiddelen ter beschikking voor patiënten in de urologie, orgaantransplantatie, dermatologie en cardiologie.

Astellas heeft in Nederland een locatie in Leiden waar onderzoek gedaan wordt naar nieuwe medicijnen en een locatie in Meppel waar medicijnen worden gemaakt en verpakt. Jij zult als Validatie Engineer in Meppel binnen de afdeling Technology en Facility werkzaam zijn in het team voor Equipment, LAB en CSV (Computerized System Validation).

Een fulltime functie voor langere tijd!

  • Een salaris van €3000,- tot €4500,-!
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer tot een max van €14,40 per dag;
  • Opleidingsmogelijkheden.