Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Quality Assurance Medewerker

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
HBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0069118

Heb jij ervaring als Quality Assurance Medewerker binnen een logistieke organisatie of wil je hier graag ervaring in op doen? Vind je het daarnaast belangrijk dat je de ruimte krijgt om mee te denken in verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als Quality Assurance medewerker houd jij je bezig met het uitvoeren van de implementatie van het Quality/Environment/Safety/Health (QESH) systeem en implementatie van het richtsnoer voor GDP en GMP. Je zorgt voor Continue verbetering van de QESH prestaties en projecten, zoals reductie of eliminatie van ongevallen, verbeteren van veiligheidsbewustzijn, minimaliseren van risico’s voor het bedrijf, haar medewerkers en de omgeving.

Heb je oog voor detail, ben je goed georganiseerd en ben je kritisch? Ben je analytisch ingesteld en heb je oog voor het grotere plaatje? Ten slotte, ben je goed op de hoogte van regulaties en richtlijnen en maak jij het verschil in een organisatie en verhoog je de standaard? Beschik jij al deze eigenschappen? Dan ben jij de juiste Quality Assurance die wij voor onze opdrachtgever zoeken!

 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau;
 • Je hebt kennis van kwaliteitsmanagement- en kwaliteitsborgingssystemen;
 • Je hebt kennis van logistieke en bedrijfsprocessen;
 • Je hebt kennis van GDP en GMP richtlijnen;
 • Je hebt mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag afgeven.

Ons opdrachtgever heeft zijn kracht als transportbedrijf opgebouwd door meer dan een eeuw ervaring en een zeer gestructureerde klantbenadering. Dit maakt het voor ons gemakkelijk om de behoeften van onze klanten te begrijpen. Vervolgens gaan we van dit inzicht naar het leveren van innovatieve, volledig geïntegreerde en op maat gemaakte logistieke oplossingen over de hele wereld die de economische, operationele en milieuprestaties van de toeleveringsketens van onze klanten optimaliseren.

Ons klant is een wereldwijde leider op het gebied van transport en logistiek die klanten ondersteunt in hun dagelijkse werk door hen te helpen hun logistieke beperkingen te overwinnen. Ze worden erkend voor hun expertise en beheersing van alle aspecten van de supply chain, omdat ze dienen als een echte groeipartner voor hun klanten. Met hun vijf bedrijfsonderdelen (Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, Distribution & Express en Road Transport) zijn ze een regionale organisatie die alle continenten omspant, met een directe aanwezigheid in 60 landen en een wereldwijd netwerk dat 168 landen bestrijkt. Ons klant staat op de zevende plaats in de wereld en in Europa in hun vakgebied. Ze zijn ook de distributie- en expressleider in Frankrijk.

 • Een fulltime baan bij een van de grootste spelers in de logistiek;
 • Een salaris tussen €2365-€3113 op basis van jouw ervaring;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • 25 verlofdagen op basis van een fulltime baan;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km op basis van woon- werkadres;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Mogelijkheid tot verkrijgen van een vast contract.

Spreekt deze vacature jou aan en wil je graag als Quality Assurance bij onze opdrachtgever komen werken? Klik dan meteen op het onderstaande knopje en stuur jouw CV direct naar ons. We zullen binnen 48 uur contact met je opnemen!