Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Reachtruckchauffeur

Start People Roermond

Standplaats
Born
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0012121

Heb jij ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar een fulltime functie? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Born zijn wij op zoek naar een full time Reachtruckchauffeur.
Als Reachtruckchauffeur zorg je er samen met je collega's voor dat de goederen binnen het hele warehouse verplaatst worden. Dit doe je aan de hand van picklijsten en met behulp van een heftruck, reachtruck en OPT. Verder registreer en rapporteer je afwijkingen. Als er even geen werk is op de reachtruck steek jij handen uit de mouwen om ergens anders in het warehouse uit te helpen. Je bent dus een magazijnmedewerker in hart en nieren!

  • Je hebt ervaring in de logistieke branche bijvoorbeeld als Orderpicker / Logistiek Medewerker of chauffeur reachtruck;
  • Je bent in het bezit van een geldig certificaat en hebt relevante ervaring met het gebruik van pallet-, hef- en/of reachtruck;

Je komt te werken binnen een middelgrote organisatie in een gemotiveerd team. Je werkt in verschoven diensten tussen 07.00 – 18.00 uur. De eerste dienst is van 07.00 uur tot 15.30 uur en de tweede is van 09.30 uur tot 18.00. Door de gezellige sfeer voel je je snel thuis. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling.
De organisatie ligt op een industrieterrein naast de snelweg en dus goed te bereiken met auto vanaf Sittard, Echt, Weert, Roermond en regio Maastricht. Het is een technisch groothandel waar veel gereedschappen te vinden zijn.

€ 11,25 bruto per uur + 5% ADV toeslag

  • Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Een afwisselde functie;
  • Een team van sociale collega’s waarbij je je al snel thuis voelt.;
  • Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband.