Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Receptionist

Start People Emmen XL

Standplaats
Emmen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0062762

Ben jij flexibel, sociaal en op zoek naar een baan in een sportieve en dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken bij de Gemeente Emmen als receptiemedewerker.

Je gaat aan de slag binnen het team Zwembaden van de Gemeente Emmen. Geen dag is voor jou als receptie medewerker hetzelfde! Het ene moment sta je gasten te woord aan de telefoon, het andere moment verwelkom je gasten persoonlijk aan de balie. Problemen los jij zonder enige moeite op en je zorgt ervoor dat de klanttevredenheid hoog blijft bij onze gasten. Je draagt zorg voor dagelijkse financiële verwerking van o.a. kassadiensten en alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Kortom een leuke, afwisselende en uitdagende baan!

Stress komt niet in jouw woordenboek voor, jij kunt namelijk goed omgaan met stressvolle situaties. Service verlening zit in jouw DNA, ook ben jij nauwkeurig, oplossingsgericht en klantvriendelijk. De Nederlandse taal beheers jij goed en je beheerst de Engelse en Duitse taal.

Verder beschik jij over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • een representatieve uitstraling;
  • ervaring in een soortgelijke functie;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • kennis van de bekende office programma’s.

Ben jij bereid om te werken in onregelmatige diensten, inclusief de weekenden en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Gemeente Emmen beschikt over 3 zwembaden in Emmen, Klazienaveen en Schoonebeek. Dit zijn de Aquarena, het Neptunusbad en zwembad De Slagen. Dit zijn de zwembaden die toegankelijk zijn voor jong en oud. De drie zwembaden hebben een breed aanbod aan activiteiten en hebben daarnaast ook moderne en duurzame faciliteiten. De sfeer in het team is nuchter en doelgericht. De kernwaarden van de organisatie zijn het bevorderen van vitaliteit, garanderen van kwaliteit, het uiten van onze professionaliteit en het creëren van plek waar je moet zijn voor zowel lerende als recreatieve zwemmers.

Emmen is goed te bereiken vanuit Assen, Hoogeveen, Hardenberg, Ommen, Groningen, Coevorden en Meppel.

We bieden jou een flexibel parttime contract op oproepbasis voor ongeveer 10 tot 24 uur per week. Je ontvangt een een tijdelijk contract tot en met december 2021, met de mogelijkheid tot verlenging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een salaris van €11,29 bruto per uur exclusief toeslagen;
  • Toeslagen bovenop je bruto salaris welke kunnen oplopen tot 65%;
  • 8,33% vakantiegeld en opbouw van vakantiedagen;
  • Een leuk team met gezellige collega's binnen de drie verschillende zwembaden van de gemeente;
  • Een leuke, flexibele baan in een ondernemende gemeente.

Ben jij onze nieuwe receptionist? Solliciteer snel! We komen graag met je in contact.