Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Receptionist

Start People Groningen

Standplaats
Appingedam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0069184

Als receptionist ben jij hét visitekaartje van het bedrijf. Ben jij die enthousiaste, klantgerichte en gastvrije persoon die wij zoeken? Dan is deze tijdelijke vacature wellicht interessant voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Appingedam zijn wij opzoek naar een receptionist voor 35 uur per week. Je werkt 3 hele en 2 halve dagen.

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant, waardoor het erg belangrijk is dat jij beschikt over een goede basis communicatieve vaardigheden. Het bedrijf staat internationaal bekend als een toonaangevende producent, het is daarom belangrijk dat jij naast Nederlands ook de Engels- en Duitse taal goed beheerst.

Ben jij representatief, professioneel en organisatorisch ingesteld? Kan je daarnaast goed prioriteiten stellen en word jij enthousiast van het afhandelen van telefoon- en e-mailverkeer? Dan ben jij misschien wel dé receptionist die wij zoeken! Naast de boven genoemde punten breng jij het volgende mee:

  • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een professionele en dienstverlenende houding;
  • Een hands-on mentaliteit, je bent niet bang om initiatief te tonen;
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

De organisatie in kwestie staat wereldwijd bekend als toonaangevende producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. Het innoverende systeem van recycling draagt bij aan een duurzamere toekomst. Dankzij deze systemen kunnen grondstoffen van afval gescheiden worden en kan hergebruik van grondstoffen plaatsvinden.

  • Een afwisselende fulltime functie in een internationale organisatie met een professionele en prettige werksfeer;
  • Een salaris tussen de €2500 en €2700 bruto per maand (o.b.v 40 uur);
  • Een tijdelijk contract voor de duur van 5 maanden;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Een actieve personeelsvereniging.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan nu door op de ‘sollicitatie button’ te klikken! Heb je toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op via het nummer: 050-3694330.