Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Receptioniste parttime

Start People Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0062428

Ter ondersteuning van de receptie is een bedrijf (gelegen in Leiden) op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en sprankelende parttime host/hostess. Als host/ hostess werk je bij de receptie op de begane grond van het pand.

In deze rol ben je de perfecte gastheer- of vrouw, want het bedrijf vindt hostmanship enorm belangrijk. Het idee erachter? Net even meer doen dan wat er van je gevraagd wordt. Mensen het gevoel geven dat ze enorm welkom zijn en jij kan de gasten de perfecte ontvangstbeleving geven. De ontvangsthal en balie zal jouw territorium zijn die je zelf tiptop bijhoudt en verzorgt. Het bedrijf wilt een wow-ervaring voor iedereen die het pand binnenloopt. Dat is niet alleen iets wat het bedrijf van de medewerkers verwacht, maar ook wat het bedrijf tot in de puntjes van de dienstverlening heeft doorgevoerd.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Gastvrij ontvangen van gasten
 • Telefoontjes snel, netjes en correct aannemen
 • Post verwerken
 • Beheren van het CRM- systeem
 • Het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden van andere afdelingen.

Kortom: je bent een allround administratief ondersteuner, maar voornamelijk het enthousiaste visitekaartje van het bedrijf die de ontvangstbeleving naar een hoger niveau brengt!

Ben jij zeer klantvriendelijk en dienstverlenend? En heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen? Solliciteer dan nu!

 • Je bent vlot, representatief, spontaan en enthousiast
 • Je bent flexibel en proactief
 • Je bent daadkrachtig en communicatief zeer vaardig
 • Je bent accuraat en weet prioriteiten te stellen
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed
 • Je beheerst Microsoft Office (Word, Excel, Outlook)
 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau

Het bedrijf is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. De klanten zijn internationaal. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van het bedrijf is dat het bedrijf een nichespeler is die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteedt het bedrijf veel aandacht aan vaktechniek.

Het bedrijf biedt een leuke baan met mogelijkheid tot vast contract, waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast biedt het bedrijf uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door het bedrijf betaald wordt.

Je gaat werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlakbij Leiden. In het pand werkt het bedrijf met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en mits de corona maatregelen het toelaten luncht het personeel dagelijks samen in het ondergelegen restaurant.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt het bedrijf in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team.