4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Receptionist(e) stadskantoor

Start People Breda XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1299009222

De gemeente Tilburg is per direct op zoek naar receptionisten voor de balie op de drie stadskantoren. Deze functie is parttime op basis van oproepdiensten. De hoofdtaak is het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers, het bewaken en bedienen van toegang tot de leveranciersingang en de parkeergarage. Daarnaast voer je een aantal licht administratieve taken uit, zoals dienstrapporten.
Naast de functie van receptionist kun je ook als bode worden ingezet. De bode is werkzaam op de bestuursvleugel en ontvangt daar de gasten van het college van Burgemeester&Wethouders, inzetbaar voor het uitserveren van koffie en thee en het verrichten van andere hand- en spandiensten voor het college van B&W. Je komt dus met Collegeleden in aanraking.

We zijn vooral op zoek naar receptionisten die de avonden kunnen opvangen, maar ook de dagdiensten kunnen werken. Van belang is dat je beschikbaar bent op de maandag- en dinsdagavond en kunt werken tot 24.00u. Het is dan ook geen probleem om na dat tijdstip nog naar huis te reizen.

Wil je graag aan het werk voor de gemeente Tilburg? Ben je wisselend inzetbaar? Ben jij de gastheer of gastvrouw met de juiste kwaliteiten en ervaring? Solliciteer dan direct op deze functie.

Als receptionist(e) van de gemeente Tilburg beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Een afgeronde opleiding op MBO4 niveau
 • Aantoonbare ervaring als receptionist(e)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Digitaal vaardig voor omgang met Microsoft Office en internet
 • Ervaring in de Horeca is een pré in verband met je werkzaamheden als bode
 • Bereid om trainingen te volgen
 • Klantvriendelijk
 • Representatief
 • Zelfstandig
 • Stressbestendig

De gemeente Tilburg is een netwerkorganisatie. Samenwerken met partners in de stad, in goed overleg naar de beste oplossingen zoeken, is voor de medewerkers van de gemeente vanzelfsprekend. Ervoor zorgen dat de inwoners, bedrijven en bezoekers zich prettig en welkom voelen in de stad hoort tot de belangrijkste taken van de medewerkers. Het spreekt voor zich dat de ambtelijke organisatie er voor moet zorgen dat de doelen van het stadsbestuur worden gehaald.
Wie ervoor kiest te solliciteren naar een functie bij de gemeente Tilburg maakt een goede keuze. Tilburg is een moderne, vooruitstrevende werkgever. Het is een platte organisatie en de sfeer is collegiaal en informeel. Er wordt hard gewerkt; iedereen gaat voor resultaat én voor kwaliteit.

 • Een salaris op basis van gemeenteschaal 3 (tussen €10,17.- en €15, 01.- per uur). Dit is in overleg met de gemeente op basis van jouw kwaliteit en ervaring.
 • Een plaats in de oproeppool. Op basis van jouw beschikbaarheid en het aantal beschikbare diensten zul je afwisselend op één van de drie locaties worden ingepland.
 • Werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 uur en 24:00 uur. De diensten kunnen variëren van 2,5 uur tot 8 uur per dag.
 • Reis je met het openbaar vervoer, dan worden je reiskosten vergoed.
 • Een afwisselende en uitdagende baan bij de gemeente Tilburg