Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruiter

Start People Groningen

Standplaats
Zoetermeer
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0040345

Als recruiter ben jij een ster in het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod. En niet zomaar vraag en aanbod, maar een zorg gerelateerde vacature met een passende medewerker!

Voor één van de mooiste projecten van Nederland zoeken wij 10.000 extra handen voor de zorg. In de rol als recruiter maak jij achter de schermen de beste match! Via een landelijke website komen er verschillende vacatures en kandidaten binnen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaat aan de juiste vacature wordt gekoppeld.

Nadat de kandidaat heeft gesolliciteerd voer je een intakegesprek waarbij je de eerste selectie maakt op gebied van beschikbaarheid, motivatie en overeenkomsten met de gevraagde eisen van de zorginstelling. De passende kandidaten bied je aan bij de zorginstelling. Wanneer de kandidaat wordt aangenomen verzorg jij de aanvraag voor een VOG en volg jij de kandidaat tijdens de start en instroom.

Als recruiter herken je jezelf in de volgende kenmerken:

  • Je hebt werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, bijv. als intercedent, consulent of recruiter;
  • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • Hebt een telefoon en laptop met stabiel werkende internetverbinding;
  • En een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

De missie is duidelijk: 10.000 extra handen in de zorg verzorgen. Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband tussen diverse werkgeversorganisaties en zorgt voor balans in de arbeidsmarkt. De functies waarvoor we werven zijn ondersteunende functies in de zorg. Je kunt hierbij denken aan functies op het gebied van schoonmaak, administratie of receptie. Start People Groningen levert hier een bijdrage aan door onder andere gekwalificeerde recruiters te werven voor het project.

Ons uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk matches te maken. Hier kan jij ons bijhelpen!

Een tijdelijke baan van tenminste 24 uur (max. 36 uur) per week tot en met juli. Je bepaalt zelf of je fulltime of parttime werkt. Het bruto maandsalaris bedraagt tussen de €2.100 en €2.600 en wordt vastgesteld op basis van jouw eerdere werkervaring. Als recruiter werk je volledig vanuit huis. Je werktijden en -dagen worden in onderling bepaald zodat het goed te combineren is met je privéleven! De gemaakt telefoonkosten met je eigen telefoon worden allemaal vergoed en kan je wekelijkse declareren.

Wil jij je steentje bijdragen aan dit toffe project? Solliciteer dan via onderstaande button! Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op via het nummer: 050-3694330.