Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruiter

Start People Algemeen

Standplaats
Sneek
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0044622

Wil jij werkzoekenden blij maken met een nieuwe baan? Wil jij onze opdrachtgevers helpen in de zoektocht naar nieuwe collega’s? En heb jij ook de commerciële drive en lef om nieuwe opdrachtgevers voor Start People te acquireren? Is het antwoord op deze vragen ja? Dan komen wij erg graag in contact met jou!

Als fulltime allround intercedent is elke dag anders, jij houdt van uitdaging in je werk, want een functie zonder uitdagingen is toch saai? Je werkt met verschillende opdrachtgevers in het MKB segment. Jij bent de vertegenwoordiger van Start People en iedereen wil zaken doen met jou omdat jij zo goed bent! Je werft en selecteert kandidaten die jij benadert via verschillende kanalen. Hierbij kun je denken aan: LinkedIn, Indeed, Nationale vacaturebank, Facebook en Instagram of misschien ken je zelf al hele leuke kandidaten die je kan voorstellen. Na het sollicitatiegesprek met jouw kandidaat, ga jij er alles aan doen om jouw kandidaat de mooiste vacatures voor te leggen. Hiervoor maak je gebruik van de vacatures die wij open hebben staan, maar ook ga je proactief werkgevers benaderen om jouw kandidaat onder de aandacht te brengen, want jij doet er alles aan om jouw werkzoekende blij te maken met een nieuwe baan!

Om de mogelijkheden voor onze werkzoekenden en werkenden te vergroten, ga je ook op zoek naar nieuwe potentiële werkgevers in de regio. Wellicht in eerste instantie een beetje spannend, maar je zal zien dat dit erg leuk en enorm leerzaam is. Wij bieden je de mogelijkheid om een “kijkje” in de keuken te nemen bij werkgevers waar je anders wellicht nooit zou komen.

Bij de functie moet je natuurlijk ook best wel wat administratieve taken uitvoeren. Hierbij moet je denken aan het schrijven van vacatureteksten, contracten maken, offertes schrijven, mailingen opstellen en versturen en natuurlijk voordrachten maken om je kandidaat bij een werkgever in een sollicitatieprocedure te brengen.

Wij hopen dat je beschikt over de volgende elementen:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je beschikt over relevante werkervaring verkregen via werk of stage;
 • Enthousiasme, flair, daadkracht en commerciële lef, dat ben jij;
 • Je hebt een rijbewijs B, of je gaat hier bijna voor slagen;
 • Je bent fulltime inzetbaar van maandag t/m vrijdag;
 • Je beschikt over enige kennis van social media.
 • Wij streven altijd naar een foutloze administratie, dus ook jij doet altijd je werk nauwkeurig en streeft hier naar.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z’n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.

Jouw werklocatie wordt in principe Sneek. Bij Start People Sneek kom je terecht in een hecht, nuchter en open team. Met humor en gezelligheid wordt er hard gewerkt om de doelstellingen te behalen. Het werkgebied is breed en veelzijdig: van Leeuwarden tot Lemmer en van Makkum tot Wolvega.

 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven;
 • Interessante bonusregeling per kwartaal (afhankelijk is van het succes van de vestiging);
 • Een fulltime functie van 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Uitdagende baan binnen een gezellig team en ruimte voor ontwikkeling;
 • Het startsalaris is €2026,22 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Elke dag gezamenlijk lunchen en een frisse neus in de pauze.

Sollicitatieprocedure:
Na onze eerste positieve ontmoeting, zullen we je vragen om medewerking te verlenen aan een schriftelijk assessment. Hierna volgt onze 2e ontmoeting en bespreken we de uitkomsten en bepalen we het verdere verloop. Als je het leuk vindt om een dagje mee te komen kijken hoe een werkdag er uit ziet, werken we hier erg graag aan mee. Wedden dat je hierna JA zegt tegen een toekomst bij Start People?