Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruiter

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0058109

Grijp je kans! Start People groeit en zoekt een ervaren recruiter voor de vestiging in Veendam. Weet jij altijd de beste kandidaten uit de markt te halen, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt? Dan hebben wij wellicht een interessante vacature voor jou!

Als recruiter bij Start People Veendam, ben jij dagelijks bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor de mooiste klanten in de regio.

Wat doe je dan precies?
Je staat iedere dag in contact met potentiële kandidaten voor functies die de vestiging in Veendam open heeft staan. Je start jouw dag met een ochtendoverleg waarin de vacatures worden besproken en de taken worden verdeeld. Na het overleg open je meteen de binnengekomen sollicitaties, zodat jij als eerste de beste kandidaten er tussen uit kunt halen.

Uiteraard ga je ook actief searchen naar nieuwe kandidaten via bijvoorbeeld LinkedIn en Indeed. Je bouwt aan een eigen netwerk en blijft in contact met interessante kandidaten.
Na het voeren van een aantal intakegesprekken, bepaal jij of de kandidaten ook daadwerkelijk de perfecte match zijn voor de opdrachtgever.
Je stelt de kandidaten voor en houdt contact over de stand van zaken. Als de kandidaat mag starten bel jij hem meteen en vier jij samen met jouw collega’s een klein feestje op de vestiging. Ook in de weken daaropvolgend blijf je met de kandidaat in contact, je wil natuurlijk wel weten hoe zijn eerste werkweek bevallen is!

Naast het werven van de kandidaten, is ook het binden en boeien van de kandidaten een belangrijk onderdeel van je werk. Je onderhoudt goed contact met de kandidaten in je netwerk en met de kandidaten die je aan een baan hebt geholpen. Om een goed beeld te krijgen bij de vacatures, ga je ook regelmatig mee naar een klantbezoek.

Jij bent een enthousiaste recruiter die graag werkt in een gezellig team. Het is belangrijk dat je goed past in ons team en dat je graag werkt aan gezamenlijke doelen. Verder vinden wij het volgende belangrijk:

  • MBO+ of HBO niveau;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als recruiter;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wil jij de kans op deze mooie baan niet missen? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature! Wil je meer informatie? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Start People is onderdeel van RGF Staffing, één van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd. Start People wil graag bijdragen aan een samenleving waarin werk, op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Wij staan voor gelijke kansen voor iedereen.

Ons team in Veendam bestaat uit 3 vaste medewerkers en iedere periode leiden we ook 1 of 2 stagiaires op. Ons team kenmerkt zich door een gezellige en energieke werksfeer. We vinden het dan ook belangrijk dat onze nieuwe collega zich hier prettig bij voelt. We gaan regelmatig met elkaar lunchen op het terras en op vrijdag is er regelmatig tijd voor een vrijdagmiddag borrel. Start People Veendam is goed te bereiken vanuit Groningen en Assen.

Wij bieden een hele veelzijdige functie waarin jij je verder kunt ontwikkelen. Je krijgt een 45 dagen onboarding traject voor nieuwe medewerkers en we vinden het belangrijk dat er aandacht is voor jouw ontwikkeling. Verder bieden wij:

  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een salaris tussen de € 2200 en € 2600 per maand (o.b.v. 40 uur);
  • Een eigen laptop van de zaak;
  • Een persoonlijk budget van 6% van het jaarsalaris;
  • Een bonusregeling per kwartaal.

Naast deze voorwaarden krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Veendam. Hier werk je elke dag met de leukste collega’s en word je snel onderdeel van het team!