Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0069187

Wil jij meedraaien in een organisatie waar geen dag hetzelfde is en de dagen voorbij vliegen? Successen vieren met taart? Én in een gezellig team werken? Lees dan snel verder!

Voor onze vestiging in Groningen zoeken wij een fulltime intercedent. In deze functie is het belangrijk dat je goed kan communiceren, zowel met de opdrachtgever als met de uitzendkrachten.

Hoe jouw dag er uit komt te zien? Dit zal elke dag anders zijn, maar elke dag beginnen we met een gezamenlijk overleg. Hierin bespreken we de prioriteiten van de dag, wat we gaan doen en of er ergens bij geholpen kan worden. Hierna screen je de binnengekomen sollicitaties en bel je de kandidaten om ze telefonisch alvast te screenen. Is dit een match met jouw opdrachtgever? Dan plan je een intakegesprek in waarin je verder met de kandidaat in gesprek gaat. Daarna stel jij een profiel op van deze kandidaat om voor te stellen aan de klant als jij denkt dat het een match is. Het hele proces loop je bij langs en dit maakt het werk afwisselend.
In dit werk is het belangrijk dat je stressbestendig bent en kan werken in een hectische omgeving. Naast dat we een gezellig team zijn wordt er ook hard gewerkt aan doelen behalen en prestatie leveren. Uiteraard hangt bij het behalen van doelen een traktatie!

Verder ziet je dag er als volgt uit:

 • Je gaat actief op zoek naar potentiële kandidaten op verschillende kanalen;
 • Je voert intake gesprekken met kandidaten om te achterhalen wat hun drijfveren zijn;
 • Je stelt kandidaten voor bij de klant waarin jij de kandidaat perfect weet te omschrijven;
 • Je onderhoudt goed contact met de huidige klanten, zodat jij weet wat er speelt;
 • Je bent contactpersoon voor al jouw uitzendkrachten en belt ze ook proactief op om te horen hoe het met ze gaat of gaat bij ze langs op de werkvloer.

Zoveel mogelijk mensen aan een baan helpen, dat is waar we het allemaal voor doen! Je kan hiermee iemand zijn toekomst veranderen. Hoe gaaf is het als jij hier aan kan bijdragen?

Als intercedent is het belangrijk dat jij continue alle ballen in de lucht weet te houden. Jij hebt interesse in wat de klant doet, maar ook in wat de kandidaat motiveert. Daarbij weet jij wat nodig is om succesvol te zijn en vanwege jouw professionele houding weten de klant en kandidaat jou te vinden. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Enige ervaring in een commerciële of soortgelijke functie waardoor snel schakelen en klantcontact jou niet onbekend is;
 • In het bezit van een B rijbewijs en zodat jij op elk moment van de dag de mogelijkheid hebt om bij jouw klant langs te gaan;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen want jij bent het visitekaartje voor Start People.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie zorgt ervoor dat we ons onderscheiden in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Wij tonen oprechte interesse in de mensen die tegenover ons zitten. Of dat nu een uitzendkracht is op zoek naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte werknemer. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken!

Bij Start People Groningen kom je terecht in een hecht, nuchter en gedreven team. Samen streven wij naar successen en vieren wij deze ook graag samen! Met humor en gezelligheid wordt er hard gewerkt om de doelstellingen te behalen. Het werkgebied is breed en veelzijdig: vanaf Leek tot aan de Eemshaven, Delfzijl en alles wat daar tussenin ligt. Wij hebben uitzendkrachten aan het werk in verschillende functies, zoals productie, logistiek en office functies.

Wij bevinden ons nabij de Euroborg in Groningen, daardoor zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit de stad en alles daar om heen!

Als intercedent krijg je veel vrijheid en daar wordt in geïnvesteerd. Jij krijgt daarom een uitgebreid inwerkprogramma waardoor jij vanaf dag één al precies weet wat jou te wachten staat. Wanneer jij dit traject hebt afgerond, blijven de mogelijkheden voor ontwikkelen eindeloos. Samen met jouw manager bepaal jij waarin jij je nog verder wil ontwikkelen en zoeken jullie opleidingen die hierop aansluiten.

 • Een fulltime baan van 38 of 40 uur per week;
 • Werken binnen een team van gedreven en ervaren collega's;
 • Een startsalaris van €2150,- - € 2350 per maand afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Na een tijdelijk dienstverband maak jij kans op een vaste aanstelling;
 • Een gunstige bonus regeling (afhankelijk van de resultaten);
 • Interne opleidingen/workshops en online trainingen, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je jaarsalaris waarbij je zelf kunt kiezen waaraan je dit wilt gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sport abonnement;
 • Een kans binnen een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemen en doelgericht werken!