Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Recruiter (M/V)

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
2142004786

Recruiten? Dat is toch enkel mensen spreken en door bemiddelen naar de klant? Nou wij kunnen je vertellen: het is veel meer dan dat!
Hoe cliché het ook klinkt, geen dag is bij Start People Overheid hetzelfde. Wel is het elke dag feest om binnen Team Overheid te werken!

Een dag uit het leven van een recruiter? Schrijven we voor je op!
09:00 uur: dagstart met collega's. Welke vacatures hebben vandaag prioriteit en welke middelen gaan wij inzetten om de vacature te vervullen?
09:30 uur: tijd voor de eerste intake met een potentiële managementondersteuner voor één van onze klanten.
10:30 uur: er komt een nieuwe vacature binnen. Je schakelt snel met de inhurende manager om de wensen en eisen af te stemmen.
12:00 uur: even lunchpauze. Gezellig met alle collega's even om tafel om de lunch te eten, daarna weer keihard aan de bak!
13:00 uur: tot aan 15:00 uur is jouw agenda vol met intakes voor klantcontactmedewerkers. Jij spreekt ze allemaal en acht hen geschikt. Tijd om deze voor te stellen aan de klant.
16:30 uur: de laatste puntjes op de i en samen met jouw collega recruiters de dag doorspreken en prioriteiten van morgen bespreken.
17:00 uur: voldaan stap jij de deur uit. Wéér een vacature vervuld en een groot compliment vanuit de klant gekregen!

Binnen Team Overheid hebben wij contractafspraken met grote overheidsorganisatie. Het gaat hierbij om verschillende vacatures. Van MBO tot aan WO, van klantcontactmedewerker tot teammanager. Samen met jouw klant bespreek je de mogelijkheden, wensen en eisen voor de vacature en stuur je op een strakke deadline. Om de juiste kandidaat te vinden, maak je gebruik van verschillende middelen. Interne tools, maar zeker ook LinkedIn, Facebook, Instagram of je roept de hulp in van onze Growth & Talent Hacker. Alles om die vacature te vervullen! Eenmaal de juiste kandidaat gevonden? Dan doe jij een persoonlijke intake of via Whatsapp videobellen. Grote wervingsuitdaging? Een groepssollicitatie is wellicht één van de handige middelen die je in gaat zetten! Werving en selectie is op jouw lijf geschreven.

Dit alles doe jij niet alleen! Samen met drie collega's in Den Haag zorg jij dat de juiste kandidaat op de juiste plek terecht komt!
Enthousiast geworden, maar nog niet zeker of je gaat solliciteren? Bel ons gerust op om kennis te maken! Je kunt ons bereiken op 070-3102150. Of stuur ons een mailtje via denhaagoverheid@startpeople.nl.

 • Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Een specifieke opleiding is hierin niet vereist. We zijn vooral benieuwd naar jouw competenties!
 • Recruitmentervaring heb jij, maar wilt dit graag uitbreiden binnen de Rijksoverheid!
 • Parttime - fulltime (32-40 uur per week) beschikbaar;
 • Social Media ken jij op jouw duimpje en je weet hierin jouw wervingsuitdagingen op uit te zetten
 • Woonachtig in de buurt van Den Haag, onze locatie is prima met het OV te bereiken vanuit andere grote steden!

Eigenschappen die we graag bij je terug zien: communicatief zeer vaardig, flexibel, planmatig werken, stressbestendig, goed om kunnen met ad hoc situaties, geen 9 tot 5 mentaliteit en assertief.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken.

Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.

We vragen veel van je, maar je krijgt er uiteraard ook iets voor terug!

 • Een startsalaris tussen de €1,900- en €2.400,- afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Naast 20 wettelijke vakantiedagen, krijg je ook een Persoonlijk Budget die jij helemaal zelf mag besteden hoe jij dat wilt! Dit is 6% van je maandsalaris. Extra uitbetaling? Geen probleem. Nieuwe fiets nodig? Je kan een deel terugkrijgen!
 • Een bonusregeling per kwartaal op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie. En wij mogen best constateren dat wij goed zijn in het behalen van deze bonus!
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak. Want anders kun jij je werk natuurlijk niet uitvoeren!
 • 40 hele toffe collega's verspreid over het hele land waar wij elk jaar een goed feestje mee houden

Je bent tot onderaan deze pagina gekomen zonder weg te klikken. Ben je nog steeds enthousiast en wil je graag werken binnen Team Overheid? Solliciteer dan direct en wie weet sluit jij straks aan bij onze vrijdagmiddagborrel!