Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruiter sector Overheid

Start People Assen Overheid

Standplaats
Assen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0033861

Stap jij elke werkdag met een glimlach uit je bed als jij werk hebt waar je snel moet schakelen, de gehele dag in contact staat met klanten en kandidaten, waar je dagelijks resultaten boekt en waar je in een team werkt waarbij je actief mag meedenken in procesoptimalisatie? Dan is dit de baan voor jou!

Voor ons eigen team recruiters in Assen, zoeken wij een nieuwe collega!

Wat doe je dan precies?
Je raadt het misschien al; je staat iedere dag in contact met potentiële kandidaten voor functies die jij open hebt staan. Samen met jouw collega-recruiters selecteer je op basis van de binnengekomen reacties wie het beste qua CV en motivatie bij de vacature past. Na het voeren van een intakegesprek, bepaal jij of de kandidaat ook daadwerkelijk dat in huis heeft wat de opdrachtgever zoekt.

In dit team werken wij voor contractklanten en is het dus ook belangrijk dat de relatie tussen jou en de klant goed blijft. Jij bent als recruiter echt de specialist in het werk. De klant vertrouwt jou met de uitvraag naar personeel. Continu schakelen met de klant is hierin dan ook echt belangrijk!
De functies waarvoor jij aan de slag gaat, kunnen uiteenlopen van facilitair medewerker tot aan administratief juridisch medewerker. Erg divers, maar vooral erg uitdagend om te doen.

Een goede recruiter is iemand die;

  • doel- en resultaatgericht werkt;
  • snel kan schakelen;
  • creatief is;
  • makkelijk contact legt;
  • kritisch is.

Je bent veel in gesprek, stelt profielen en vacatures op en hebt veel mailcontact met je collega’s en klanten. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is dus ook vereist. Wij zoeken iemand die weet wat hard werken is. Het team is continu bezig met procesverbetering, de juiste kandidaat kan hier ook een goede bijdrage aan leveren.

Je komt te werken voor de Unit Overheid, binnen Start People. Unit Overheid telt 4 vestigingen door Nederland. Op iedere vestiging zitten HR-medewerkers en recruiters die de werving en begeleiding verzorgen van flexmedewerkers.

Jij gaat jouw werk uitvoeren vanuit het Regionaal Coördinatie Punt (RCP) in Assen, in een team van 13 collega’s waarvan 4 andere recruiters. Vanuit Assen pakken de recruiters vacatures op in heel Noord en Noord-Oost Nederland. De vestiging is op een 10 minuten lopen van het station en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Groningen, Hoogeveen of andere omliggende steden en dorpen.

  • een tijdelijk contract van een aantal maanden, blijkt het van beide kanten goed te bevallen dan is er kans op verlenging!
  • we schalen jou in op basis van jouw relevante werkervaring en opleiding (startend op €2000,- euro bruto per maand)
  • wij bieden een werkweek van minimaal 32 uur, wil je parttime werken, dan kan dat dus! De vrije dag is in overleg met het team
  • fulltime werken is ook mogelijk (max. 40 uur per week)
  • werken tijdens kantooruren, van maandag t/m vrijdag (8.30 uur - 17.30 uur)

Kunnen wij jou straks verwelkomen in ons leuke team?
Solliciteer dan direct. Je zou per direct bij ons kunnen beginnen!