Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruiter Start People

Start People Ede

Standplaats
Ede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0027229

Zie jij overal kansen en mogelijkheden? Heb jij een goede dosis mensenkennis, voldoende ambitie en commerciële lef? En ben jij woonachtig in de omgeving Ede? Is het antwoord op deze vragen ja? Welkom nieuwe collega, dit is wat je gaat doen!

Wat ga je doen?
Als Intercedent bij Start People Ede is elke dag anders. Je start met een gezamenlijk overleg om de acties voor die dag te bepalen en met deze acties ga je aan de slag!.

Jij houdt van uitdaging in je werk, want een functie zonder uitdagingen is toch saai?! Je werkt met verschillende bedrijven binnen het MKB. Hierbij kun je denken aan kleinere organisaties en middelgrote werkgevers. Klinkt goed toch? Jij bent de vertegenwoordiger van Start People Ede en iedereen wil zakendoen met jou omdat jij zo goed bent!

Je werft en selecteert kandidaten die jij benadert via verschillende kanalen. Hierbij kun je denken aan: LinkedIn, Indeed, de Nationale vacaturebank, Facebook en Instagram. Wellicht ken je zelf al hele leuke kandidaten die je kan voorstellen. Ook voer je intakegesprekken met kandidaten die jij hebt gesproken. Aan de hand van deze gesprekken besluit jij om de kandidaat wel of niet voor te stellen bij je opdrachtgever. Het maken van een succesvolle match tussen kandidaat en vacature is voor jou vanzelfsprekend, want zo goed ben jij in je werk!

En toen zat je werkdag er weer op! Tot morgen!

Je beschikt over HBO werk-en-denkniveau.
Je bent enthousiast, hebt flair, daadkrachtig en je beschikt over een commerciële drive.
Sociale media kent voor jou geen geheimen en het schrijven van pakkende content (sociale media, vacatures) is voor jou geen enkel probleem.
In de functie van intercedent ga je regelmatig op bezoek bij klanten en prospects. Om hier te komen ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je bij voorkeur beschikking over een auto.
Wij zoeken een nieuwe collega die minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt.
Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat.
Met je 4 collega's werk je keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.
De vestiging van Start People Ede richt zich op lokale klanten binnen het MKB. De klanten zitten voornamelijk in de maakindustrie, overheid, semi-overheid, logistiek en non profit.

De ruimte om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je begint krijg je diverse trainingen en wordt je ondersteunt door een jobcoach en je directe collega's.
We bieden een fulltime werkweek van 32-40 uur met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband!
Naast 20 vkanatiedagen ontavng je ook een persoonlijk budget van 6% boven op je maandsalaris.
Uiteraard ontvang je ook salaris voor deze leuke baan en bij behaalde resultaten is er nog een bonus.