Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Recruiter Start People Transport

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0033174

Ben jij iemand met een groot netwerk? Presteer je het beste onder druk? En werk je graag in teamverband? Dan zijn wij opzoek naar jou! We zoeken namelijk een recruiter voor onze vestiging Start People Transport in Amsterdam.

Je gaat recruiten voor onze klanten binnen de transport sector. Jij bent voornamelijk op zoek naar vrachtwagenchauffeurs of mensen die graag vrachtwagenchauffeur willen worden. Om deze schaarse doelgroep te vinden maak je gebruik van onze recruitment middelen maar is het ook nodig om zelf creatieve recruitmentactiviteiten te ontplooien. Je krijgt hierin veel ruimte. Je spreekt dagelijks vrachtwagenchauffeurs. Het is aan jou, om samen met je collega’s, de juiste match te maken voor elke vacature.

Je bent een recruiter in hart en nieren. Werven en selecteren zijn in deze rol het grootste onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je goed in netwerken: je bent in staat om een netwerk aan chauffeurs op te bouwen en weet deze aan je te binden. Daarnaast ben je actief op en heb je kennis van social media. Ook ben je een kei in het schrijven van vacatureteksten. Je kunt goed prioriteiten stellen en je bent gestructureerd in je werk. Geen dag, en geen kandidaat is namelijk hetzelfde.

Ons team in Amsterdam bestaat uit 2 consultants, 2 recruiters en een manager. We zoeken iemand die een teamplayer is, want succes behalen we in ons team met elkaar. Je komt te werken in ons pand aan de Paalbergweg in Amsterdam waar ook andere Start People XL, ASA, Secretary Plus en Unique zijn gevestigd. Leuk om te weten: we sluiten onze werkweek graag met elkaar af onder het genot van een drankje (al dan niet via Teams) en heb je ook veel contact met de recruiters van onze andere vestigingen.

Voor de functie van Recruiter zijn wij op zoek naar kandidaten met een hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Daarnaast ben je gewend om op verschillende niveaus te communiceren en ben je resultaatgericht en stressbestendig. Ook herken jij je in de volgende competenties:

 • Je bent communicatief vaardig
 • Je neemt veel initiatief en neemt je verantwoordelijkheid
 • Je bent een energiek en pro-actief van aard
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat
 • En woon je in Amsterdam of omgeving

Start People Transport is de specialist in het werven en selecteren van vrachtwagenchauffeurs. De consultants zijn specialisten in de transportsector, al 25 jaar zijn wij de specialist in de arbeidsbemiddeling in deze sector. Wij doen net dat stapje extra om de mens achter de chauffeur te leren kennen en investeren in relevante vakopleidingen. Wij hebben vestigingen verdeeld door het land. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle bedienen wij onze klanten.

 • Een tijdelijk contract voor 40 uur per week. Bij goed functioneren volgt er een contract voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen.
 • De mogelijkheid om om interne opleidingen en trainingen te volgen
 • Een persoonlijk keuzebudget van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit keuzebudget waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. je kan bijvoorbeeld kiezen voor een extra aanvulling op je salaris, extra verlofdagen kopen, aanschaffen van een fiets of een vergoeding van je sportabbonement
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.