Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Recruiter Start People XL

Start People Algemeen

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0044965

Als Intercedent bij Start People XL ben jij het aanspreekpunt voor één van onze mooie contractklanten in de omgeving van Tilburg en Eindhoven. In de eerste plaats houdt jij je bezig met het werven en selecteren van medewerkers op de vacatures van onze klant. Dit zijn vooral logistieke en productie gerelateerde functies..Bij het werven durf jij buiten de gebaande paden te denken en ga jij creatief om met de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Naast het recruiten heb jij nog tal van andere HR taken die de functie zo divers maakt:

 • Je bent als eerste aanspreekpunt voortdurend in overleg met de klant. Hierin bespreek je onderwerpen als: planning, poolmanagement en veiligheid.
 • Je verzorgt de planning van A tot Z en stemt dit dagelijks met de productieleiders af.
 • Voortgang van jouw flexkrachten vind je erg belangrijk. Je zorgt er dus voor dat iedereen de juiste begeleiding krijgt en tijdig wordt beoordeeld.
  Op administratief gebied zorg jij voor een tijdige uitbetaling van de flexkracht en het tijdig opleveren van diverse rapportages die de voortgang monitoren. Aangezien wij bij Start People op technologisch vlak zeker niet stil liggen wordt dit steeds makkelijk zodat jij je kan focussen op jouw kerntaken. Wel zo fijn toch?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent goed in het onderhouden van contacten met zowel de klant als kandidaat;
 • Je kunt snel schakelen, de wereld van de intercedent kan soms erg hectisch zijn, dat vind je fijn en je kan juist dan goed prioriteiten stellen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt de wil om resultaten te boeken én te scoren;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: planmatig werken, stressbestendig, goed om kunnen gaan met ad hoc situaties, accuraat en assertief zijn.

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging en we werken vanuit onze hart! Werk geeft waarde voor iedereen, ongeacht wat je achtergrond of opleiding is. Iedereen kan zich zelf zijn bij Start People en het team waar in je komt te werken is erg behulpzaam
Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.
…naar de wereldtop!
Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People

 • Afhankelijk van je relevante werkervaring kan je een startsalaris krijgen tussen de €2000,- en €2400,- in de maand;
 • Een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Start People behoudt goede medewerkers! Je komt vast in dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd;
 • Je wordt intern goed begeleid door een jobcoach en volgt trainingen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om binnen 7 maanden het SEU (Stichting Examen Uitzendbranche) diploma te behalen;
 • Interne trainingen en workshops worden aangeboden en je krijgt toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een persoonlijk budget (6%), dat je bijvoorbeeld kunt uitgeven aan extra vrije dagen, een fiets, vitaliteit of meer pensioenopbouw!
 • Vakantiegeld (8%) dat je één of twee keer per jaar kunt laten uit betalen!
 • Een super enthousiast en gezellig team. Dit is een van de redenen dat er voor zorgt, dat je tijdens je dienstverband bij Start People niet verder solliciteert!
 • Samen met je collega’s vier je successen, ga je naar bijeenkomsten en trap je het jaar af met een te gek USG People feest!