Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Recruiter Transport

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0043790

Presteer jij goed onder druk, werk je goed in teamverband en heb jij hart voor het bedrijf? Lees dan snel verder! Wij van Start People Transport zijn namelijk op zoek naar een fulltime recruiter voor onze vestiging in Rotterdam.

Als fulltime recruiter ga jij voor onze opdrachtgevers binnen de transport sector recruiten. Je zoekt hierbij naar vrachtwagenchauffeurs of mensen die dit graag willen worden. Tijdens deze zoektocht kan je gebruik maken van onze recruitment middelen, maar kan je zeker ook zelf creatieve recruitmentactiviteiten ontplooien. Deze optimale manier van werven zorgt ervoor dat we de schaarse doelgroep weten te bereiken en te binden. Hiervoor krijg je alle ruimte die je nodig hebt. Jouw taak is dan ook om gezamenlijk met je collega’s, de juiste match te maken voor elke vacature.

Werving en selectie is één van de grootste onderdelen van je dagelijkse werkzaamheden. Daarom kun jij niet alleen als de beste goede en pakkende vacatureteksten schrijven, maar ben je ook erg goed in netwerken. Je bent hierbij in staat om een netwerk aan chauffeurs op te bouwen en om deze aan jezelf en het bedrijf te binden. Je hebt immers dagelijks contact met de chauffeurs. Verder ben je actief op en heb je kennis van Social Media, weet je waar je prioriteiten liggen en ben je gestructureerd in je werk. Geen dag en kandidaat is namelijk hetzelfde. Word jij hier enthousiast van? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Jij kunt je als fulltime recruiter helemaal vinden in de onderstaande punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring;
 • Je bent gewend om op verschillende niveaus te communiceren, neemt het initiatief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent resultaatgericht en stressbestendig;
 • Je bent een energiek, pro-actief van aard en werkt nauwkeurig en accuraat;
 • Je bent woonachtig om en nabij de omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer of Delft.

Start People Transport is gespecialiseerd in het werven, selecteren en bemiddelen van vrachtwagenchauffeurs. Onze consultants kennen de transportsector door en door: In deze mooie en uitdagende sector zijn wij al 25 jaar specialist in arbeidsbemiddeling. Hierbij vinden we het belangrijk om echte aandacht te hebben voor de mens achter de chauffeur en investeren we veel in vakopleidingen en nascholing. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle bedienen we diverse klanten door het hele land. Jij als de fulltime recruiter van Start People Transport Rotterdam komt te werken in een informeel team waarin met elkaar hard gewerkt wordt, maar waarin ook tijd is voor een gezellig praatje tussendoor. Binnen het team heerst een prettige werksfeer.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Jij verdient een mooi salaris conform ABU CAO, tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand op basis van ervaring;
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten;
 • Een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Ambitieus? In ons loopbaanhuis staan alle carrièremogelijkheden. We vertellen je hier graag meer over!;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling, krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Een werklaptop;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8,33%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen; Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!;
 • Je komt vast in dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd;
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.