Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Recruitment Consultant

Start People Roermond Overheid

Standplaats
Roermond
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0041588

Als wij jou de vraag stellen; wat zijn voor jou de belangrijkste aspecten in je werk?
Als daar het antwoord op is: in contact staan met anderen, een plek waar snel geschakeld moet worden, waar je dagelijks resultaten boekt en in een team werken waarin jij actief mag meedenken over procesverbetering, dan is dit een geschikte vacature voor jou!

Wij zijn op zoek naar een recruiter om ons team in Roermond te komen versterken.
Als recruiter ben jij dagelijks bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor vacatures voor onze contractklanten binnen de Overheid.

Wat doe je dan precies?
Je raadt het misschien al; je staat iedere dag in contact met potentiële kandidaten voor functies die jij open hebt staan. Samen met jouw collega-recruiters selecteer je op basis van de binnengekomen reacties wie het beste qua CV en motivatie bij de vacature past. Na het voeren van een intakegesprek, bepaal jij of de kandidaat ook daadwerkelijk dat in huis heeft wat de opdrachtgever zoekt.

In dit team werken wij voor contractklanten en is het dus ook belangrijk dat de relatie tussen jou en de klant goed blijft. Jij bent als recruiter echt de specialist in het werk. De klant vertrouwt jou met de uitvraag naar personeel. Continu schakelen met de klant is hierin dan ook echt belangrijk!
De functies waarvoor jij aan de slag gaat, kunnen uiteenlopen van facilitair medewerker tot aan administratief juridisch medewerker. Erg divers, maar vooral erg uitdagend om te doen.

Voor de functie van Recruiter zijn wij op zoek naar kandidaten met een MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Een goede recruiter is iemand die snel kan schakelen, creatief is en makkelijk contact legt. Jij bent een harde werker. Jij bent kritisch, werkt doel- en resultaatgericht en maakt systemen en nieuwe informatie je snel eigen.

Je bent veel in gesprek, stelt profielen en vacatures op en hebt veel mailcontact met je collega’s en klanten. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is dus ook vereist.

Wat erg belangrijk is voor de functie, is dat jij systemen en processen je snel eigen maakt. Door de dag heen schakel je veel tussen de systemen en voor elk proces zal je ook weer andere systemen moeten gebruiken om je werk goed te kunnen doen.
Wij werken met het volledige office pakket, maken gebruik van eigen vacaturesystemen en registreren in MySolutionFlex, enige kennis van deze systemen is dus zeker gewenst!

Je komt te werken voor de Unit Overheid, binnen Start People. Unit Overheid telt 5 vestigingen door Nederland. Op iedere vestiging zitten HR-medewerkers en recruiters die de werving en begeleiding verzorgen van flexmedewerkers.

Jij gaat jouw werk uitvoeren vanuit het Regionaal Coördinatie Punt (RCP) in Roermond, in een team van 10 collega’s waarvan 4 andere recruiters. Vanuit Roermond pakken de recruiters vacatures op in heel Midden en Zuid Nederland.

Onze vestiging is in de buurt van het station in Roermond.

  • Een tijdelijk contract in rechtstreekse dienst bij Start People, met grote kans op verlenging of een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • De werkweek is parttime of fulltime in te vullen, 32 - 40 uur per week. In overleg is een vrije dag mogelijk.
  • Het salaris dat wij kunnen bieden start op €2026,- bruto per maand, o.b.v. 40 uur, en is afhankelijk van jaren relevante werkervaring.
  • Kom jij bij ons werken? Dan krijg je een gedegen inwerktraject waarbij je alle kneepjes van het vak gaat leren en zal je klaargestoomd worden om die echte recruitmentspecialist te worden!

Wij kijken erg uit naar jouw sollicitatie!