Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruitment Consultant Professionals

Start People Hoofdkantoor

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0064023

De perfecte match maken tussen een opdrachtgever en kandidaat. Daar hebben wij jou bij nodig!

In deze afwisselende en dynamische rol als recruitment consultant maak je onderdeel uit het ASA Professionals team. Je hebt een echte 360 graden rol waarbij je veel contact hebt met bestaande relaties zoals Samsung en Total Nederland. Daarnaast zul je er ook voor zorgen dat nieuwe klanten zich gaan toevoegen bij de "ASA" organisatie. Om een goede match te kunnen maken tussen een klant en een kandidaat zorg je ervoor dat je enerzijds goed begrijpt wat het bedrijf zoekt en anderzijds zorg je ervoor dat je de juiste kandidaat weet binnen te halen.

Om dit te kunnen realiseren heb je als recruitment specialist binnen ASA professionals meer dan voldoende mogelijkheden en tools tot jouw beschikking. Je kunt hierbij denken aan een eigen LinkedIn Recruiter seat, een vacaturetool om de vacatures te kunnen schrijven en verschillende websites waar je een vacature op kunt plaatsen. Daarnaast hebben we binnen de organisatie ook de beschikking over eigen Growth Hackers, een grote database (vanuit USG People) en uiteraard jouw behulpzame collega’s die je kunt raadplegen. In jouw rol ga je ook regelmatig op bezoek bij jouw (potentiele) klanten of plan je afspraken in via Microsoft teams.

Het team bestaat uit een aantal enthousiaste en gedreven collega's. In ons team is iedereen bereid om elkaar te helpen en ondersteuning te bieden waar maar nodig.

We beginnen iedere ochtend met een dagstart om de werkzaamheden van de dag en- of week door te nemen. In deze functie heb je een zelfstandige rol en is er veel vrijheid in het maken van keuzes, uitwerken van ideeën en het plannen van jouw eigen agenda. In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband van 7 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse en wil je meer informatie ontvangen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

 • Je hebt een relevant afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter en- of HR;
 • Je bent commercieel en ondernemend ingesteld;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je spreekt uitstekend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt goed zelfstandig en bent een belangrijke schakel in ons dynamische team;
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s. Daadkrachtig, gepassioneerd, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Wij zijn al 50 jaar bezig om het talent te vinden en aan ons te binden. ASA Professionals richt zich op kandidaten met een HBO en WO opleidingsniveau en biedt functies aan op gebied van Inkoop, Finance, Supply Chain, Sales, HR en Customer Service.

ASA Professionals beschikt over een groot netwerk binnen Nederland en biedt haar relaties de volgende diensten aan: Werving & Selectie, Detachering, Uitzenden en ZZP.

Naast een fijne werkomgeving met leuke collega’s mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Een fulltime functie voor 36, 38 of 40 uur per week;
 • Een laptop & smartphone van de zaak;
 • Goede reiskostenregeling;
 • Veel Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris.
 • Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.