4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Regie Verpleegkundige Parttime Flexpool Amersfoort

Start People Medi Interim PU Amersfrt

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7302000029

Ben jij een Regie Verpleegkundige HBO en wil je flexibel werken en je eigen werktijden indelen? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk en/of weekendwerk voor naast je studie of vaste werk? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Voor onze flexpool in Amersfoort zijn wij op zoek naar Regie Verpleegkundigen die flexibel willen werken. We hebben intra- en extramurale mogelijkheden in Midden Nederland.

In de functie van Regie Verpleegkundige verleen je hulp bij dagelijkse verzorging en verricht je verpleegtechnische handelingen passend bij je functie. Je werkt in een multidisciplinair team en onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en andere zorgverleners. Je observeert, signaleert, rapporteert en zorgt voor een informatieoverdracht over de lichamelijke en geestelijke toestand van de cliënten. In je rol als Regie Verpleegkundige stel je je klantgericht en dienstverlenend op en streef je naar de beste kwaliteit van zorgverlening. De Regieverpleegkundige geeft sturing en coaching aan een eigen team, maar verricht ook de zorg voor een groep cliënten. In deze functie overzie je het hele zorgproces, bewaak je de kwaliteit van zorg en toets je deze ook regelmatig.

We hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers in midden Nederland. Mogelijkheden hebben we op kleinschalige woonlocaties voor dementerende bewoners, op somatische/psychogeriatrische afdelingen binnen verzorgings- en verpleeghuizen, in aanleunwoningen of in de thuiszorg in de wijk. Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw voorkeuren en wensen zodat we je de best passende vacatures, opdrachten en/of diensten kunnen bieden.

Heb je interesse? Solliciteer dan nu! Of neem bij vragen contact met ons op via 088-0045803 of 5748@startpeople.

 • Een BIG-geregistreerde verpleegkundige niveau 5 (met eventueel aanvullende relevante opleidingen);
 • Goede contactuele, communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je neemt van nature makkelijk het initiatief in nieuwe situaties;
 • Collega's weet je te overtuigen van jouw keuzes en werkwijze;
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Je bent het visitekaartje van de organisatie;
 • Je bent ondernemend, klantgericht, resultaatgericht en gericht op samenwerken;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer en rijbewijs.

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 30 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Start People Medi Interim aan het werk. Start People Medi Interim beschikt over een rijk geschakeerd palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement. Combinaties van deze ‘flexibele bouwstenen’ stellen Start People Medi Interim in staat op elk arbeidsmarktvraagstuk een passend antwoord te geven. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking.

Wat bieden wij jou?

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG schaal 45;
 • Het betreft een functie met kans op een vast dienstverband;
 • Werkzaam in een enthousiast en gedreven team;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw professie of bij jouw interesses!