Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Regiebehandelaar dovenlijn

Start People Arts en Specialist Deventer

Standplaats
Assen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0060911

Ben jij een GZ-Psycholoog en wil je graag werken op het gebied van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Beheers je daarnaast de gebarentaal of wil je dit graag leren? En wil jij werken op een ontzettend mooie locatie in Boschoord? Dan ben ik naar jou op zoek!

Als GZ-psycholoog / regiebehandelaar voer je regie over de integrale behandeling van de cliënten en ben je hier ook eindverantwoordelijk voor. Ook stuur jij het multidisciplinaire behandelteam aan. Zij voeren samen met jou de diagnostiek en behandeling van de individuele cliënt uit op basis van een op maat gemaakt behandelplan. De doelgroep is ontzettend divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.

Als regiebehandelaar werk je samen met een medebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de afdeling.

Als laatste draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van deze organisatie helpt mee in deze ontwikkelingen.

Beschik jij over onderstaande punten? Fijn! Dan ga ik graag in gesprek met jou.

 • Een opleiding tot GZ-psycholoog;;
 • Je beheerst de Nederlandse Gebarentaal of wil dit graag leren;
 • Een registratie in het BIG register;
 • Aantoonbare werkervaring met de doelgroep licht verstandelijk beperkt. Dit in combinatie met GGZ- en forensische expertise is een grote pré;
 • Een stevige persoonlijkheid met creativiteit relativeringsvermogen om daar waar de standaard niet toereikend is tot ‘out-of-the-box’ oplossingen te kunnen komen.

Jij komt te werken binnen de dovenlijn bij deze organisatie in Boschoord (Drenthe). Deze zorginstelling biedt hier een zeer uiteenlopend zorgaanbod aan. Zo behandelen ze dove en slechthorende cliënten die een verstandelijke beperking en/of een gestagneerde ontwikkeling hebben in samenhang met hun doofheid. De cliënten kampen met complexe gedragsproblemen en mogelijk psychiatrische problematiek. Een deel van deze cliënten heeft daarbij een forensische achtergrond. De behandeling is dan ook gericht op het terugdringen van risicovol gedrag. Binnen de behandelafdelingen heerst er een doofvriendelijk leef- en leerklimaat, waarbij er gecommuniceerd wordt in de Nederlandse Gebarentaal.

Wil jij na het lezen van deze vacature nog steeds aan de slag? Dan krijg je het volgende van ons terug:

 • Een salaris van minimaal €3.465 tot maximaal €5.439 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd. Werk je liever op basis van ZZP? Ook dit is zeker bespreekbaar;
 • Alle uren zijn bespreekbaar, zowel fulltime als parttime;
 • Samen met jou kijken we graag naar hoe we jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten kunnen verbinden aan je werkzaamheden;
 • Een multidisciplinair team dat net als jij gaat voor de beste kwaliteit van zorg;
 • Een organisatie die wil investeren in jou. Dit doen zij o.a. door hun eigen kenniscentrum.

Heb ik jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de button. Hierna zal ik, Patty van Rooij, contact met je opnemen voor een informatief gesprek. Ben je dan nog steeds enthousiast? Dan introduceer ik je graag bij mijn opdrachtgever!
Bij vragen ben ik bereikbaar via 06-13749853 of per mail pvanrooij@startpeople.nl