Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Regiebehandelaar LVB dovenafdeling parttime

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Boschoord
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0029718

Ben jij GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist met ervaring binnen de psychiatrie? Heb je affiniteit met doven en slechthorenden? Kom dan jouw kennis en ervaring inzetten als regiebehandelaar voor een unieke doelgroep in het prachtige Drenthe! Werk samen met jouw collega's uit het multidisciplinaire team om de dove clienten met LVB aan resocialisatie en terugkeer in de maatschappij of aan behoud van de mogelijkheden van deze clienten!

Jij kan per direct op deeltijd basis aan de slag op de afdeling voor dove clienten met een LVB. Jij voert onder andere de diagnostiek en de wetenschappelijk onderbouwde behandelingen uit. Je stelt in overleg met je collega's uit het multidisciplinaire team de inidividuele begeleidings- en behandelplannen op. Als regiebehandelaar ben jij eindverantwoordelijk voor deze plannen. De behandeldoelen zijn gebaseerd op behoud van vaarigheden of functioneren, het aanleren van nieuwe vaardigheden en vrijheden op praktisch en sociaal-emotioneel vlak. Zo nodig voer je traumabehandeling of verdere probleemgerichte behandeling uit. Verlengingsadviezen, risicotaxaties en verlofaanvragen behoren tevens tot jouw takenpakket. Je adviseert collega's over de begeleidings- en behandelrichtlijnen en je neemt deel aan relevante overleggen. Heb je goede ideeen om processen of het werkklimaat te verbeteren? Dan worden die zeker gewaardeerd!

Je bent GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist en hebt een geldige BIG-registratie of bent SKJ-geregistreerd. Je hebt ervaring binnen de psychiatrie of met complexe patienten. Affiniteit met gebarentaal is vereist, het is mogelijk om gebarentaal binnen deze instelling te leren.
Als persoon ben je vriendelijk en kan je ook directief optreden. Je bent consequent en staat stevig in je schoenen.

Deze functie uitoefenen als zzp'er behoort ook tot de mogelijkheden.

In het groenste deel van Drenthe worden op meerdere locaties behandeling en begeleiding geboden aan mensen met LVB die onbegrepen en risicovol gedrag vertonen ((SG)LVG). Verscheidene clienten hebben een forensische achtergrond. De afdeling waar jij aan de slag gaat betreft een woongroep voor maximaal 15 doven, die begeleiding en behandeling krijgen. Zo mogelijk wordt gewerkt aan terugkeer in de maatschappij. De bewoners hebben een individueel dag- en weekprogramma bestaande uit werk, therapie, sport en onderwijs. Tevens zijn er verschillende activiteiten en groepen die ze in hun vrije tijd kunnen bijwonen.

De werklocatie is prima te bereiken per auto. Ter indicatie: Assen ligt op ongeveer 40 minuten afstand, vanuit Drachten ben je een half uur onderweg en vanuit Groningen is het 50 minuten rijden.
Het inwerktraject bestaat uit een algemene kennismakingsdag en een basisinwerkperiode van ongeveer twee weken. Jouw individuele inwerktraject wordt in overeenstemming met jou afgestemd en je krijgt een buddy toegewezen. Je krijgt vanuit deze organisatie ook volop de mogelijkheid om trainingen of opleidingen te volgen en te werken aan jouw ontwikkeling!

  • Jij kan per direct aan de slag als regiebehandelaar;
  • Deze functie is parttime in te vullen, van 8 tot 12 uur;
  • Ben je voor meer tijd per week beschikbaar? Dan kan deze afdeling ook gecombineerd worden met een andere afdeling. Dit geeft jou een interessante afwisseling in je werk;
  • Jouw salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 65: minimaal € 3505,- en maximaal € 5296,- bruto per maand bij een voltijd aanstelling;
  • De aanstelling is voor minimaal een jaar, een vaste aanstelling is bespreekbaar;
  • Je gaat werken bij een ontwikkelingsgerichte organisatie die open staat voor de input van alle medewerkers en die creativiteit, daadkracht en innovatie stimuleert.

Ben jij GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist en is jouw interesse gewekt om als regiebehandelaar in Drenthe aan de slag te gaan met dove clienten met LVB? Reageer dan snel, maar uiterlijk voor 15 oktober via de sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist, op telefoonnummer 06-83250941 of via mail: vdejong@startpeople.nl. Zij kan je alles vertellen over deze functie en organisatie.

Na jouw sollicitatie zal een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden ingepland om jouw wensen en ambities, de functie en de werkgever te bespreken. Daarna kan je kennismaken met jouw toekomstige werkgever en krijg je de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen. Ben je enthousiast? Dan kan je op heel korte termijn starten!