Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Regievoerder / Casemanager Vertrek I 36u

Start People Roermond Overheid

Standplaats
Den Bosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1334003626

Ben jij iemand die graag zelf de regie in handen neemt en wil je graag werken in de vreemdelingenketen? Wij zoeken regievoerders Vertrek voor de organisatie Dienst Terugkeer & Vertrek, één van onze opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid in Noord-Brabant, in de buurt van Den Bosch, Tilburg en Breda. Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week, voor bepaalde tijd.

Heb jij aantoonbare ervaring in gespreksvoering en ben je in staat zelfstandig met een eigen caseload te werken en beschik je over goede analytische vaardigheden? Lees dan snel verder. Als Regievoerder Vertrek zet jij jouw gesprekstechnieken, kennis en ervaring in bij het individueel regisseren en voorbereiden van het vertrek van de vreemdeling. Met trots kun je zeggen dat jij een Regievoerder bent die mensen op een positieve manier in beweging weet te krijgen.

Als Regievoerder Vertrek bij DT&V richt je je op het persoonlijke plan van aanpak omtrent de terugkeer van de vreemdeling. In je rol ben jij verantwoordelijk voor de voortgang van je volledige caseload. Om alles goed in kaart te brengen voer je meerdere gesprekken en maak je een plan van aanpak per vreemdeling. Feitelijk ben jij de organisator van het volledige vertrek. Daarnaast behandel je bemiddelingsverzoeken van vreemdelingen die het niet lukt Nederland zelfstandig te verlaten. Je onderneemt direct actie richting de vreemdeling als de situatie daarom vraagt. In je functie heb je daarnaast regelmatig contact met andere organisaties binnen de vreemdelingenketen.

Om in deze functie optimaal te functioneren ben je in ieder geval:

 • in bezit van (tenminste) een HBO bachelor diploma , in bijvoorbeeld een juridische, agogische of psychologische richting. (denk aan MER, SJD, SPH, Psychologie, Andragogiek)
 • ervaren in gespreksvoering, bij voorkeur in een gedwongen kader, bijvoorbeeld slechtnieuws gesprekken
 • zeer flexibel in je reisbereidheid, je caseload kan zich spreiden over verschillende locaties. Daarnaast kan er gevraagd worden om bijvoorbeeld tijdelijk je caseload uit te breiden naar locaties buiten je gebied
 • in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
 • ervaring in een soortgelijke functie (binnen de vreemdelingenketen) is een pré. Bijvoorbeeld als casemanager

Je herkent jezelf in de volgende karaktereigenschappen:
Goed in samenwerken, klantgericht, goed leervermogen, plannen en organiseren, oordeelsvorming, integriteit en resultaatgerichtheid. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.

Start People Roermond Overheid staat opgesteld voor de arbeidsbemiddeling binnen de Rijksoverheid in, onder andere, de provincies Limburg, Gelderland en Noord-Brabant.

 • een fulltime functie voor 36 uur per week, flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuis werken
 • mooi startsalaris tussen € 2.750,28 en € 3.885,96 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (BBRA schaal 9). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring
 • een opdracht voor bepaalde tijd, in eerste instantie 6 maanden, met kans op verlenging bij een toonaangevende opdrachtgever binnen de Rijkoverheid
 • de opdrachtgever biedt een gedegen inwerktraject met verschillende mogelijkheden tot opleiding in verschillende facetten van het werk van Regievoerder, bijvoorbeeld in gespreksvoering en Werken in een Gedwongen Kader
 • ruime reiskostenvergoeding van € 0,20 netto per gereden kilometer, OV wordt volledig vergoed
 • om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren bieden wij je talloze, gratis, online trainingen via GoodHabitz