Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Regievoerder - Consulent Vertrek

Start People Assen Overheid

Standplaats
Emmen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0005906

Als Regievoerder Vertrek zet jij jouw gesprekstechnieken, kennis en ervaring in bij het individueel regisseren en voorbereiden van het vertrek van de vreemdeling. Met trots kun je zeggen dat jij een regievoerder / casemanager bent die mensen op een positieve manier in beweging weet te krijgen.

Voor een van onze opdrachtgevers binnen de rijksoverheid zijn wij op zoek naar een regievoerder met aantoonbare ervaring in gespreksvoering, die in staat is zelfstandig met een eigen case load te werken en over goede analytische vaardigheden beschikt.

Als Regievoerder Vertrek richt je je op het persoonlijke plan van aanpak omtrent de terugkeer van de vreemdeling. In je rol ben jij verantwoordelijk voor de voortgang van je volledige caseload. Om alles goed in kaart te brengen voer je meerdere gesprekken en maak je een plan van aanpak per vreemdeling. Feitelijk ben jij de organisator van het vertrek. Daarnaast behandel je bemiddelingsverzoeken van vreemdelingen die het niet lukt Nederland zelfstandig te verlaten. Je onderneemt direct actie richting de vreemdeling als de situatie daarom vraagt. In je functie heb je daarnaast regelmatig contact met andere organisaties binnen de vreemdelingenketen.

De standplaats wordt Emmen, dit betreft een gezinslocatie.

Om in deze functie optimaal te functioneren ben je in ieder geval:

 • in bezit van tenminste een HBO diploma, in bijvoorbeeld een juridische, agogische, psychologische richting.
  (MER, SJD, SPH, Psychologie, Andragogiek)
 • ervaren in gespreksvoering, bij voorkeur in een gedwongen kader, bijvoorbeeld
  slechtnieuws gesprekken;
 • zeer flexibel, je caseload kan zich spreiden over verschillende locaties. Daarnaast kan er gevraagd worden om bijvoorbeeld tijdelijk je caseload uit te breiden naar locaties buiten je gebied.
  Je moet hierin echt flexibel kunnen zijn;
 • in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  Ervaring in een soortgelijke functie (binnen de vreemdelingenketen) is een pré. Bijvoorbeeld als casemanager;

Vereiste persoonlijke eigenschappen;
Je bent goed in samenwerken, klantgericht en je hebt een goed leervermogen. Daarnaast beschik je over de competenties: plannen en organiseren, oordeelsvorming, integriteit en resultaatgerichtheid. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.

De opdrachtgever is een onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij heeft als hoofddoelstelling het bevorderen van het daadwerkelijke vertrek van illegale vreemdelingen en van asielzoekers die het land dienen te verlaten. De organisatie is verspreid over het gehele land.

Wij bieden een functie voor 36 uur per week (fulltime). Je krijgt in eerste instantie een contract voor 6 maanden, met kans op verlenging bij goed functioneren.

De opdrachtgever biedt een gedegen inwerktraject met verschillende mogelijkheden tot opleiding in verschillende facetten van het werk van regievoerder, bijvoorbeeld in gespreksvoering en werken in een gedwongen kader.

Het salaris bedraagt tussen €2581,- en €3698,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week), afhankelijk van ervaring en opleiding.

Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.