Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Regievoerder Terugkeer en Vertrek

Start People Assen Overheid

Standplaats
Assen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0040560

Haal jij uitdaging uit dossierstudie en het voeren van lastige gesprekken? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Wij zoeken kandidaten die graag aan de slag willen gaan voor onze opdrachtgever als Regievoerder in de regio Drenthe.

Als je werkt binnen de vreemdelingenketen hoef je je nooit te vervelen! Het klinkt cliché, maar geen dag is hetzelfde en elke situatie is anders. Als Regievoerder heb je een eigen caseload waar je verantwoordelijk voor bent. Je voert gesprekken met de vreemdeling om diegene voor te bereiden op het vertrek naar land van herkomst of land van eerste asielaanvraag, daarnaast heb je contact met diverse instanties.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het voeren van (pittige) gesprekken met de vreemdeling, het opstellen en uitvoeren van een persoonlijk plan van aanpak, het organiseren van het feitelijke vertrek door het wegnemen van belemmeringen en het contact onderhouden met organisaties binnen de vreemdelingenketen. Deze functie is een combinatie van klantcontact en administratieve werkzaamheden. Je levert maatwerk en daarbij is het belangrijk om direct actief te ondersteunen als de situatie dat vraagt.

Let op: deze vacature staat ter werving open, doorlopend krijgen wij aanvragen binnen en we willen op deze manier een poule opbouwen.

Heb jij al ervaring in het voeren van gesprekken, binnen een gedwongen kader, dan gaat dat jou ontzettend helpen in deze baan!
Wij zoeken kandidaten die zowel schriftelijk als mondeling over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden beschikken. In deze functie moet je stevig in je schoenen staan en ben je assertief. Jij durft mensen aan te spreken op gedrag en je kan dit duidelijk en concreet doen.

Let op, zonder afgeronde HBO opleiding/diploma en eigen vervoer kom je niet in aanmerking voor deze functie!

Competenties:

  • verantwoordelijk
  • flexibel
  • stressbestendig
  • ambitieus
  • samenwerken

De opdrachtgever is een onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij heeft als hoofddoelstelling het bevorderen van het daadwerkelijke vertrek van illegale vreemdelingen en van asielzoekers die het land dienen te verlaten. De organisatie is verspreid over het gehele land.

Als jij aan de slag gaat als regievoerder, kom je te werken in een flexpool. Dit zal inhouden dat jij overal in de regio kan worden ingezet om de gesprekken te voeren.

  • Bruto maandsalaris tussen € 2806,- en € 3963,- (obv 36 uur per week)
  • Een fulltime werkweek van 36 uur, waar 4x9 tot de mogelijkheden behoort
  • Een contract voor bepaalde tijd: 6 maanden, met kans op verlenging
  • Een goede reiskostenvergoeding
  • Een gedegen inwerktraject met trainingsmogelijkheden.

Heb jij nog vragen over de vacature?
We willen je vragen niet te gaan bellen vanwege de aanhoudende drukte.
Stel je vragen via Whatsapp op het nummer 06 83 06 5778, aan onze recruiter Maureen Hut.