Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Roosterplanner parttime

Start People Leiden

Standplaats
Heemskerk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0013979

Ben jij accuraat en heb jij ervaring als planner? Solliciteer dan nu voor de functie van roosterplanner in Heemskerk.

Als roosterplanner kom je in een leuk team terecht met drie collega's. Je collega's werken al geruime tijd binnen deze functie en zullen het volledige inwerktraject op zich nemen. De sfeer binnen het team is informeel maar dit gaat zeker niet ten koste van de productiviteit, deze staat hoog in het vaandel.

Binnen de functie van planner ben je de verbinding tussen klant en product. Dagelijks komen er aanvragen binnen vanuit klanten, dit zijn multinationals maar ook eenmanszaken. De aanvragen betreft het opleiden van personeel. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in technische certificaten. Zij beschikken over een trainers verdeeld over heel het land, deze moet je koppelen aan de aanvragen en de trainingslocatie. Buiten het plannen van de trainingen ben je ook verantwoordelijk voor het contact met de aanvragen en de trainer plus de bijbehorende administratie.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als planner;
  • Uitstekende beheersing van Excel;
  • Flexibel inzetbaar m.b.t. indeling 24 uur.

Onze opdrachtgever is een landelijk opleider op het gebied van technische trainingen en certificaten. Zij verzorgen opleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties.

De organisatie is in het jaar 2000 opgericht door 2 docenten met veel ervaring in veiligheidsopleidingen in diverse sectoren. Zij verzorgen nu veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning voor ruim 3000 cursisten per jaar. Dit doen wij op eigen locaties, op gastlocaties en op klantlocaties.

De locatie waar je gaat werken is in Heemskerk, hierdoor zijn zij goedbereikbaar uit o.a. Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam.

  • Een parttime functie van 24 uur per week;
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salaris van circa €2300,- bruto op basis van 40 uur;
  • Werken bij een landelijke organisatie met een uitstekende sfeer.