Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Sales medewerker

Start People Weert

Standplaats
Weert
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0012204

Wij zijn opzoek naar een sales mederwerker.
Ben jij commercieel gedreven en durf jij naar mensen toe te stappen en ze te overtuigen van het product van onze opdrachtgever? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Jouw doel als werknemer bij onze opdrachtgever is om zoveel mogelijk afspraken te plannen. Jouw opdrachtgever is namelijk expert op het gebied van kozijnen en horsystemen. Het doel is om afspraken in te plannen bij particulieren en bedrijven. Je vindt het leuk om door heel Nederland te reizen.

Je werkdag begint in de middag. Je rijdt naar je opdrachtgever, drinkt samen een kop koffie en stapt dan samen met je collega of alleen naar een regio of stad in het land om vervolgens aan de slag te gaan. Je bent 8 uur later weer thuis. Het komt met regelmaat voor dat je werkdag korter is dan 8 uur, maar het kan ook wel eens zijn dat je later thuis bent. Een functie waarbij je vrijheid krijgt, maar waarbij ze ook flexibiliteit vragen.

Als sales medewerker bij onze opdrachtgever zijn er een paar zaken belangrijk om goed aan de slag te kunnen. je bent bijvoorbeeld:

  • Commercieel en dienstverlenend ingesteld;
  • Je bent geen ochtendmens en begint graag in de middag met werken;
  • Vriendelijk en empatisch, je kunt met je woorden mensen overtuigen;
  • Gedreven in het behalen van quota's;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Beschrijf jij jezelf op deze manier? Solliciteer dan direct!

Onze opdrachtgever is gelegen in Ittervoort (nabij Weert). Onze opdrachtgever specialiseert zich in de beste kunststofkozijnen en horsystemen van Nederland. Zij bieden hun producten door het hele land aan, aan zowel particulieren als bedrijven.

Het bedrijf is makkelijk te bereiken vanaf Weert, Roermond en Sittard.

Als werknemer bij onze opdrachtgever kom je in een gezellig, gedreven team van commerciële medewerkers terecht. Er is weinig verloop van personeel. Je krijgt veel vrijheid om je functie uit te kunnen oefenen en een leuke bonusregeling voor het aantal afspraken die je maakt. Ook krijg je:

  • Een fulltime functie;
  • Een vast salaris en een bonus afhankelijk van je successen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract;
  • Een gezellig team.

Ben jij overtuigd? Solliciteer direct via tel 0495-542 519 of stuur een e-mail naar weert@startpeople.nl.