Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Sales support medewerker FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0020432

Tu parle couramment français? Heb jij daarnaast ook ervaring met ordermanagement en lijkt het jou een mooie uitdaging om je bezig te houden met het order-to-cash proces binnen een grote internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het hoofdkantoor FrieslandCampina in Amersfoort zijn wij op zoek een sales support medewerker met kennis van de Franse taal.

In een dynamische werkomgeving ben jij verantwoordelijk voor het gehele Order-to-Cash proces voor het aan jou toegewezen klantenpakket. Kern van dit proces is de ontvangst en het verwerken van klantorders. Na levering van de goederen is Customer Service / de Order-to-Cash Specialist verantwoordelijk voor de facturatie. Over de leveringen heb je dagelijks contact met de afdeling Warehouse en Distribution. Klachtenafhandeling en Return Management zijn tevens onderdeel van dit proces. Het afhandelen van het Order-to-Cash proces vindt in zijn geheel plaats in SAP. Omdat (een deel van) jouw klanten Franstalig zijn, is het belangrijk dat je een zekere mate van kennis van de Franse taal hebt.

Het takenpakket in deze rol bestaat hoofdzakelijk uit:

– Contact met externe en interne klanten;
– Contract en Order Management;
– Invoice Management;
– Complaint en Return Management;
– Credit en Debit Management.

Jij krijgt energie van het Order-to-Cash proces. Jij bent daarbij een stressbestendige teamplayer, kunt ketendenken en bent in staat om problemen te vertalen naar goede oplossingen, waarmee je concrete resultaten behaalt. Jouw communicatievaardigheden zijn daarbij goed ontwikkeld en jij kunt deze effectief en met overtuigingskracht inzetten.

In aanvulling op bovengenoemde heb jij:
– Een mbo-/hbo-opleiding afgerond (Commercieel, Economie, International Business, Logistiek);
– Een uitstekende beheersing van Nederlands & Engels (woord + geschrift);
– Kennis van de Franse taal;
– Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
– Ervaring met SAP en kennis LEAN;
– Kennis van en ervaring met logistieke processen.

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Wij werven al langere tijd voor deze afdeling nieuwe collega's, hierdoor weten wij dat het een hele fijne afdeling is om te werken met fijne collega's en goede werksfeer.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Amersfoort.

Contract: Voor bepaalde tijd ( twee a drie maanden)
Aantal uur: 36 uur per week (fulltime)
Werktijden: kantoortijden
Werkdagen: maandag tot en met vrijdag
Salaris: vanaf € 19,43 bruto per uur
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.